مشارکت سعودی در رزمایش «جنگ هوایی موشکی» در امارات

TT

مشارکت سعودی در رزمایش «جنگ هوایی موشکی» در امارات

رزمایش مشترک هوایی «مرکز جنگ هوایی موشکی (ATLC-35)» در امارات آغاز شد. این رزمایش با مشارکت نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی پادشاهی عربی سعودی و نیروهایی از کشورهای دوست و برادر برگزار می‌شود.

نیروی هوایی سعودی در این رزمایش با چند فروند جنگنده «تورنادو» حضور دارد. هدف از مشارکت، ارتقای سطح آمادگی عملیاتی، افزایش مهارت‌های نیروهای پروازی، فنی و پشتیبانی، تقویت هماهنگی در فرماندهی عملیات و مأموریت‌های هوایی مشترک با نیروهای شرکت‌کننده، و توسعه تاکتیک‌ها و رویه‌های نوین در نبرد هوایی عنوان شده است.

گروه‌های شرکت‌کننده از نیروی هوایی سعودی با تمامی نیروهای پروازی، فنی و پشتیبانی خود وارد پایگاه هوایی الظفره در امارات شدند. (وزارت دفاع)

سرهنگ خلبان حمد بن هاشم الحربی، فرمانده گروه نیروی هوایی شرکت‌کننده، اظهار کرد که هدف رزمایش، تقویت روابط با کشورهای دوست و برادر و تبادل تجربه‌های نظامی در زمینه‌های گوناگون است.

به گفته وزارت دفاع، این رزمایش با هدف ارتقای هماهنگی نظامی و افزایش سطح آمادگی نیروهای مسلح کشورهای شرکت‌کننده برگزار می‌شود. گروه نیروی هوایی سعودی پیش‌تر وارد پایگاه الظفره شده و هنگام ورود، از سوی فرمانده گروه مورد استقبال قرار گرفته بود.