اتحادیه عرب حملات گروه حوثیها به منطقه نجران در پادشاهی عربی سعودی را که به زخمی شدن شماری از غیرنظامیان انجامید، محکوم کرد. این اتحادیه همچنین حملاتی را که طی ساعتهای گذشته مواضع و یگانهای وابسته به نیروهای دولتی یمن در مأرب و حضرموت را هدف قرار داد و به کشته و زخمی شدن شماری انجامید، محکوم کرد.
نبیل فهمی، دبیرکل اتحادیه عرب، تأکید کرد: «هدف قرار دادن خاک پادشاهی عربی سعودی و به خطر انداختن جان غیرنظامیان، در کنار ادامه حملات و تشدید درگیریهای نظامی در یمن، روندی بسیار خطرناک است که امنیت و ثبات منطقه را تهدید میکند و فرصتهای کاهش تنش و دستیابی به راهحل سیاسی را از میان میبرد.»
فهمی روز جمعه در بیانیهای، همبستگی کامل اتحادیه عرب با پادشاهی عربی سعودی را در برابر هرگونه حمله به امنیت، حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور اعلام کرد. او همزمان بر «ضرورت توقف حملات حوثیها و پایان دادن به تشدید تنشهای کنونی در یمن» تأکید کرد.
دبیرکل اتحادیه عرب همچنین تأکید کرد که شرایط کنونی مستلزم توقف تنشها، خودداری از هر اقدامی است که دامنه درگیری را گسترش دهد و بازگشت به مسیر سیاسی را امکانپذیر کند؛ مسیری که امنیت پادشاهی عربی سعودی و ثبات، وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی یمن را حفظ کند.