دی‌ماریا از یوونتوس جدا شد؛ ستاره آرژانتینی در تیررس باشگاه‌های سعودی

دی‌ماریا از یوونتوس جدا شد؛ ستاره آرژانتینی در تیررس باشگاه‌های سعودی
TT

دی‌ماریا از یوونتوس جدا شد؛ ستاره آرژانتینی در تیررس باشگاه‌های سعودی

دی‌ماریا از یوونتوس جدا شد؛ ستاره آرژانتینی در تیررس باشگاه‌های سعودی

آنخل دی ماریا، ستاره آرژانتینی یوونتوس که در تیررس باشگاه‌های سعودی است، بعد از یک فصل حضور در این تیم ایتالیایی خداحافظی کرد.
او تابستان سال گذشته با قراردادی آزاد از پاری سن ژرمن پس از ۷ سال حضور در پایتخت فرانسه به باشگاه تورین آمد و ۴۰ بازی انجام داد و ۸ گل به ثمر رساند، اما او با این تیم هیچ عنوان قهرمانی کسب نکرده‌است.
این وینگر ۳۵ ساله روز سه‌شنبه از طریق حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: «با خیال راحت می‌روم. چون من هر کاری انجام دادم تا به باشگاه کمک کنم تا عناوین را ادامه دهد، اما این امکان‌پذیر نبود».
به نظر می‌رسد دی ماریا مانند هموطنش لیونل مسی مورد هدف «لیگ فوتبال سعودی» قرار گرفته‌است تا به کریستیانو رونالدو پرتغالی بپیوندد که اوایل امسال به «پیروزی» رسید. در تازه‌ترین مورد، کریم بنزما فرانسوی روز سه شنبه پس از جدایی از رئال مادرید با الاتحاد جده قرارداد امضا کرد.
مسی، دی ماریا و حتی لوکا مودریچ کروات از جمله «بیش از ۱۰ بازیکن سرشناس» هستند که مورد هدف باشگاه‌های سعودی قرار گرفته‌اند تا آنها را برای راه اندازی یک «لیگ رقابتی» از سال آینده میلادی جذب کنند.
دی ماریا در سال ۲۰۱۴ با رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و در سال ۲۰۱۲ قهرمان لیگ اسپانیا شد. او با «سن ژرمن» ۵ بار عنوان قهرمانی «لیگ داخلی» را به دست آورد و در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر کاپ قهرمانی ارزشمند را نیز بالای سر برد.



ماموریت سرنوشت‌ساز... تیم ملی سعودی به سوی گرفتن امتیاز از «سامورایی‌ها» در خاک ژاپن

السالم، مهاجم تیم سعودی در تمرینات (تیم ملی سعودی)
السالم، مهاجم تیم سعودی در تمرینات (تیم ملی سعودی)
TT

ماموریت سرنوشت‌ساز... تیم ملی سعودی به سوی گرفتن امتیاز از «سامورایی‌ها» در خاک ژاپن

السالم، مهاجم تیم سعودی در تمرینات (تیم ملی سعودی)
السالم، مهاجم تیم سعودی در تمرینات (تیم ملی سعودی)

تیم ملی پادشاهی عربی سعودی در دیدار روز سه‌شنبه برابر ژاپن در مرحله هشتم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ آسیا، تنها یک گزینه دارد: «پیروزی و هیچ چیز دیگر».
ژاپن میزبان «شاهین‌های سبز» در ورزشگاه سایتاما خواهد بود. این تیم با ۱۹ امتیاز، اولین تیم صعودکننده به جام جهانی است.
سعودی در هفت بازی فقط دو پیروزی داشته و با ۹ امتیاز، یک امتیاز از استرالیای دوم (۱۰ امتیاز) عقب‌تر است. چین با ۶ امتیاز در انتهای جدول جای دارد.
رنارد، سرمربی فرانسوی تیم سعودی، با غیبت‌های متعددی روبه‌روست: علی البلیهی، سلطان الغنام، عبدالله الخیبری، یاسر الشهرانی، سلمان الفرج و عبدالإله العمری به دلیل مصدومیت، و صالح الشهری به دلایل فنی غایبند.
همچنین محمد کنو، حسن کادش و سعود عبدالحمید (بازیکن رم ایتالیا) اخیراً مصدوم شده‌اند.

بازیکنان بحرین در تمرینات در اندونزی (الشرق الاوسط)

بحرین پس از باخت ۲-۰ به ژاپن، با اندونزی که آن هم ۶ امتیاز دارد، روبرو می‌شود.
دراگان، سرمربی کروات بحرین، به‌دلیل محرومیت مدافع امین بنعدی (کارت‌های زرد) و مصدومیت حمد الشمسان، مجبور به تغییر ترکیب است.
پاتریک کلایورت، سرمربی هلندی تیم اندونزی، پس از باخت ۵-۱ به استرالیا، امیدوار است در این بازی واکنش مثبتی از سوی بازیکنان نشان دهد.
عراق در عمانِ اردن به مصاف فلسطین می‌رود. کره جنوبی با ۱۰ امتیاز صدرنشین است، اردن و عراق هر دو ۷ امتیاز دارند، و فلسطین با ۳ امتیاز آخر است.
اول و دوم هر گروه مستقیم به جام جهانی صعود می‌کنند، و تیم‌های سوم و چهارم به مرحله پلی‌آف می‌روند.
امارات پس از باخت ۳-۰ به ایران، باید در ریاض مقابل کره شمالی (میزان بازی‌های خانگی خود در سعودی) برنده شود. پائولو بنتو، سرمربی پرتغالی امارات، می‌گوید: «باید روی بازی با کره شمالی تمرکز کنیم».
قطر پس از درهم‌کوبی کره شمالی (۵-۱)، امیدوار است با شکست قرقیزستان در بیشکک، شانس صعود را زنده نگه دارد. لوئیس گارسیا، سرمربی اسپانیایی قطر، هشدار داد: «حریف ما آسان تسلیم نمی‌شود».