شیخ محمد بن زاید میزبان رئیس مجلس مشورتی سعودی

شیخ محمد بن زاید میزبان رئیس مجلس مشورتی سعودی

شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده ارشد نیروهای مسلح امارات روز گذشته میزبان شیخ عبدالله بن محمد بن ابراهیم آل الشیخ رئیس شورای مشورتی سعودی و هیئت همراه وی بود.
به گزارش الشرق الاوسط، این دیدار با حضور امل القبیسی رئیس شورای ملی فدرال امارات متحده عربی برگزار شد.
ولیعهد ابوظبی و آل الشیخ در خصوص روابط دوجانبه سعودی و امارات متحده عربی گفتگو و بر علاقه طرفین به توسعه این روابط که نشاندهنده عمق روابط بین دو ملت است، تأکید کردند.
رئیس شورای مشورتی سعودی سلام و احترام ملک سلمان بن عبد العزیز خادم حرمین شریفین و شاهزاده محمد بن سلمان بن عبد العزیز ولیعهد، نائب رئیس مجلس وزیران و وزیر دفاع سعودی را به شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان رئیس دولت امارات متحده عربی و شیخ محمد بن زاید ابلاغ کرد و گفت ایشان موفقیت دولت امارات و مردم این کشور و پیشرفت و رفاه بیشتر آنها را از خداوند متعال خواستار شدند.
شیخ محمد بن زاید آل نهیان نیز سلام و احترام خود را به خادم حرمین شریفین و ولیعهد وی ابلاغ و برای سعودی و ملت آن رفاه افتخار و عزت را در سایه رهبری حکیمانه ملک سلمان بن عبد العزیز خواستار شد.
گفتنی است شیخ عبدالله بن محمد بن ابراهیم آل الشیخ رئیس شورای مشورتی سعودی سفر رسمی خود را از ۱۶ فوریه جاری و به دعوت شورای ملی فدرال امارات به این کشور آغاز کرد، این سفر تا ۲۰ فوریه ادامه خواهد یافت.
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة