ولیعهد سعودی از تأسیس شهر صنعتی نیوم خبر داد

«اوکساچون» بزرگترین سازه صنعتی شناور در جهان

ولیعهد سعودی از تأسیس شهر صنعتی نیوم خبر داد
TT

ولیعهد سعودی از تأسیس شهر صنعتی نیوم خبر داد

ولیعهد سعودی از تأسیس شهر صنعتی نیوم خبر داد

شاهزاده محمد بن سلمان بن عبدالعزیز ولیعهد سعودی و رئیس هیئت مدیره نیوم، از تأسیس شهر صنعتی نیوم (اوکساچون) به عنوان گام دیگری در طرح جامع نیوم خبر داد.
هدف از این شهر صنعتی ارائه مدل جدیدی برای مراکز تولیدی آینده مطابق با استراتژی نیوم به منظور بازتعریف شیوه زندگی و کار بشر در آینده است.
شاهزاده محمد بن سلمان در اظهاراتی به مناسبت اعلام تأسیس این شهر گفت: شهر صنعتی «اوکساچون» کاتالیزوری برای رشد اقتصادی و تنوع در نیوم به‌طور خاص و پادشاهی به‌طور کلی خواهد بود، این شهر جاه طلبی‌های ما برای دستیابی به اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ را برآورده می‌کند.
ولیعهد افزود: «شهر صنعتی نیوم به تعریف مجدد جهت‌گیری جهان به سمت توسعه صنعتی در آینده، همراه با مشارکت در حفاظت از محیط زیست، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و دستیابی به رشد کمک خواهد کرد. اوکساچون همچنین در حمایت از پادشاهی در زمینه تجارت منطقه ای، علاوه بر حمایت از جریان تجارت جهانی در منطقه، مشارکت خواهد داشت».
وی در پایان اظهار کرد: خوشحالم که توسعه و تجارت در زمین شهر صنعتی آغاز شده‌است و منتظر گسترش سریع آن هستم.
نظمی النصر مدیر عامل نیوم نیز به نوبه خود گفت: از طریق اوکساچون، جهان شاهد تحولی اساسی در چشم‌انداز مراکز تولیدی خواهد بود. چیزی که ما را بیشتر تشویق می‌کند، اشتیاق تعدادی از شرکا است که علاقه خود را برای شروع پروژه‌های خود در «اوکساچون» نشان دادند، اینها پیشگامان تغییر هستند که کارخانه‌هایی با آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی ایجاد خواهد کرد تا به یک جهش کیفی برای این دوره از انقلاب صنعتی چهارم دست یابد، اوکساچون با پیروی از ذا لاین، مراحل پروژه را تکمیل خواهد کرد تا به یک شهر شناختی و معرفتی جامع تبدیل شود که زندگی استثنایی را برای ساکنان خود فراهم می‌کند.
اوکساچون منطقه بزرگی را در گوشه جنوب غربی نیوم اشغال می‌کند. محیط اصلی شهری حول یک بندر یکپارچه و مرکز لجستیک متمرکز شده‌است که اکثریت جمعیت شهر صنعتی را در خود جای خواهد داد. طراحی منحصر به فرد هشت ضلعی شهر هرگونه تأثیرات زیست‌محیطی را به حداقل می‌رساند. این بهترین استفاده ممکن از زمین را برای حمایت از رویکرد نیوم به منظور حفظ ۹۵٪ از محیط طبیعی فراهم می‌کند. این شهر همچنین بزرگترین سازه شناور جهان را تشکیل می‌دهد و مرکز توسعه نیوم برای «اقتصاد آبی» است؛ این امر از طریق تکیه بر دریاها برای دستیابی به توسعه پایدار، که نشان دهنده تمرکز نیوم بر توسعه خلاقانه و نوآورانه است.
شهر صنعتی نیوم اوکساچون بر اساس همان فلسفه و مفاهیم جوامع «ذا لاین» است که در ژانویه ۲۰۲۱ راه اندازی شد، جایی که امکان استثنایی برای زندگی هماهنگ با طبیعت، از طریق یک موقعیت ایده‌آل در دریای سرخ در نزدیکی کانال سوئز، که تقریباً ۱۳٪ تجارت جهانی از آن عبور می‌کند، را فراهم می‌کند. این شهر یکی از پیشرفته‌ترین مراکز لجستیکی در جهان خواهد بود که دارای یک بندر یکپارچه پیشرفته و اتصال فرودگاهی است.
نیوم از طریق شهر صنعتی اوکساچون اولین اکوسیستم یکپارچه جهان را برای زنجیره تأمین و بنادر ارائه خواهد شدف بهره‌برداری از تسهیلات واردات بندری، لجستیک و راه‌آهن استاندارد خواهد شد، با ارائه سطوح بهره‌وری جهانی با انتشار کربن صفر، زنجیره تأمین فیزیکی و دیجیتال و تدارکات یکپارچه امکان تحویل ایمن و به‌موقع را فراهم می‌کند و کارایی و مقرون به صرفه بودن را برای شرکای صنعتی تضمین می‌کند.
شهر صنعتی «اوکساچون» متکی بر پیشرفته‌ترین فناوری‌ها مانند: اینترنت اشیا (IoT)، تعامل انسان و ماشین، هوش مصنوعی و قابل پیش‌بینی و رباتیک؛ همه آنها با شبکه ای از مراکز توزیع مستقل و کاملاً خودکار ترکیب شده‌اند که در خدمت جاه طلبی‌های نیوم برای ایجاد یک زنجیره تأمین یکپارچه، هوشمند و کارآمد هستند.
شهر صنعتی در نیوم مرکزی برای صنایع پاک و پیشرفته است که در آن انتشار گازهای گلخانه ای از طریق کار با انرژی ۱۰۰٪ پاک به صفر خالص می‌رسد. این شهر یک نقطه کانونی برای رهبران صنعت خواهد بود که می‌خواهند تغییر را برای ایجاد کارخانه‌های پیشرفته و تمیز در آینده ایجاد کنند.
در عین حال، توسعه صنعتی شهر بر هفت بخش استوار است، با مراقبت مستمر از نوآوری و فناوری جدید که پایگاهی حیاتی برای این صنایع ایجاد می‌کند. این صنایع بر انرژی پایدار، تحرک مستقل، نوآوری در آب، تولید غذای پایدار، سلامت و رفاه، فناوری و تولید دیجیتال (از جمله ارتباطات، فناوری فضایی و روباتیک) و روش‌های ساخت و ساز مدرن تمرکز دارندکه همه آنها ۱۰۰٪ با انرژی تجدیدپذیر تغذیه می‌شوند.
بسیاری از ویژگی‌های «ذا لاین» که زیست پذیری استثنایی در منظر شهری فراهم می‌کند، در شهر صنعتی منعکس خواهد شد، جایی که رفاه استثنایی با طراحی جوامع و تخصیص آنها برای پیاده‌روی، یا تحرک با تکیه بر انرژی هیدروژن دوستدار محیط زیست به عنوان سوخت زیستی که سوخت سیستم‌های حمل و نقل را تأمین می‌کند، تجسم می‌یابد. صنعت پایدار در اطراف جوامع ساخته خواهد شد تا زمان رفت و آمد را کاهش دهد و زندگی استثنایی را فراهم کند و در عین حال طبیعت را به‌طور یکپارچه با محیط شهری ادغام کند.
هدف شهر صنعتی ایجاد یک اقتصاد دورانی واقعی با محیطی مشارکتی مبتنی بر تحقیق و نوآوری است. شهر صنعتی نیز به روشی متمایز توسعه می‌یابد، با طرح‌هایی برای تأسیسات تولیدی بزرگ، از جمله بزرگترین پروژه هیدروژن سبز در جهان، که شامل Air Products ,ACWA Power و NEOM در یک سرمایه‌گذاری مشترک سه جانبه است و همچنین بزرگترین و پیشرفته‌ترین سازنده ساختمان‌های مدولار در جهان با Gulf Modular International، علاوه بر بزرگترین مرکز داده در مقیاس بزرگ در منطقه، سرمایه‌گذاری مشترک بین NEOM و FAS Energy است.
شهر صنعتی با بهترین استانداردهای نظارتی در کلاس و پشتیبانی گسترده، قرار است به سرعت رشد کند و از صنعتگران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل در آغاز سال ۲۰۲۲ استقبال کند.



کمیساریای انتخابات عراق: افزایش مشارکت در مناطق روستایی پس از رفع مشکل اثرانگشت

کمیساریای انتخابات عراق: افزایش مشارکت در مناطق روستایی پس از رفع مشکل اثرانگشت
TT

کمیساریای انتخابات عراق: افزایش مشارکت در مناطق روستایی پس از رفع مشکل اثرانگشت

کمیساریای انتخابات عراق: افزایش مشارکت در مناطق روستایی پس از رفع مشکل اثرانگشت

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کرد که مشکل شناسایی اثرانگشت برخی رأی‌دهندگان در سیستم بیومتریک برطرف شده است و پس از آن، میزان مشارکت در مناطق روستایی به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

عماد جمیل، رئیس تیم اطلاع‌رسانی، در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی عراق اظهار کرد: «اوج مشارکت انتخاباتی معمولاً پس از ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود و تا عصر ادامه دارد، در حالی که اوج دوم بین ساعت ۴ تا ۶ عصر مشاهده می‌شود.»

او افزود: «در نواحی پیرامونی و مناطق روستایی، شاهد حضور پرشور رأی‌دهندگان در پایگاه‌های رأی‌گیری هستیم و روند استقبال از شهروندان همچنان ادامه دارد. امیدواریم میزان مشارکت در پایان روز، رضایت‌بخش باشد.»

جمیل همچنین گفت: «میزان حضور در رأی‌گیری ویژه، نشانه‌ای مثبت بود و پیش‌بینی می‌کنیم که مشارکت عمومی نیز در سطح خوبی قرار گیرد.» او از همه شهروندان، صرف‌نظر از گرایش مذهبی، خواست تا «در انتخابات شرکت کنند و با رأی خود آینده عراق را رقم بزنند.»

در توضیح رفع مشکل فنی، جمیل اظهار کرد: «برای حل مشکل عدم شناسایی اثرانگشت، از دوربین‌های ویژه همراه دستگاه‌های تأیید هویت استفاده شد؛ در صورت عدم تطبیق اثرانگشت، از تصویر چهره رأی‌دهنده و مقایسه آن با داده‌های موجود در پرونده بیومتریک بهره گرفته می‌شود. این روند برای همه دارندگان کارت بیومتریک ادامه دارد.»

او در پایان تأکید کرد که «کارکنان مراکز رأی‌گیری آموزش‌های لازم را به‌طور کامل فرا گرفته‌اند و ارتقای نرم‌افزارها و به‌روزرسانی تجهیزات نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم‌ها داشته است.»


سازمان عراقی: ازدحام نمایندگان احزاب در مراکز رأی‌گیری، روند نظارت را مختل کرد


فیان شیخ علی، رئیس سازمان تموز برای نظارت بر انتخابات (الشرق‌ الاوسط)
فیان شیخ علی، رئیس سازمان تموز برای نظارت بر انتخابات (الشرق‌ الاوسط)
TT

سازمان عراقی: ازدحام نمایندگان احزاب در مراکز رأی‌گیری، روند نظارت را مختل کرد


فیان شیخ علی، رئیس سازمان تموز برای نظارت بر انتخابات (الشرق‌ الاوسط)
فیان شیخ علی، رئیس سازمان تموز برای نظارت بر انتخابات (الشرق‌ الاوسط)

فیان شیخ علی، رئیس سازمان «تموز» برای نظارت بر انتخابات، روز سه‌شنبه اعلام کرد که روند حضور رأی‌دهندگان در مراکز رأی‌گیری تا نیمه روز طبیعی بوده است، اما کمتر از سطح مشارکتی است که در این ساعت از روز انتظار می‌رفت.

او در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق‌ الاوسط» گفت: «مراکز رأی‌گیری با ازدحام قابل‌توجهی روبه‌رو بودند که ناشی از حضور گسترده ناظران و نمایندگان احزاب و گروه‌های سیاسی بود؛ این وضعیت، کار ما و سایر ناظران مستقل را با دشواری روبه‌رو کرد.»

شیخ علی توضیح داد که احزاب سیاسی معمولاً برای تقویت حضور و نفوذ انتخاباتی خود، شمار ناظران‌شان را افزایش می‌دهند و در ازای آن به آنان دستمزد روزانه پرداخت می‌کنند.

او افزود: «سازمان ما در ساعات نخست صبح مشاهده کرد که شماری از ساکنان اقلیم کردستان به استان کرکوک آمده‌اند تا رأی دهند. این افراد در اصل از اهالی کرکوک هستند، اما در مناطق اقلیم زندگی می‌کنند.»

رئیس سازمان تموز همچنین درباره اوضاع شهر صدر، مهم‌ترین پایگاه جریان صدر، گفت: «امور در این منطقه بدون مشکل جریان دارد، اما میزان مشارکت در مراکز رأی‌گیری به اندازه یا تراکم دوره‌های انتخاباتی گذشته نیست.»

خبرنگار «الشرق‌ الاوسط» در بغداد نیز گزارش داد که جنب‌وجوش انتخاباتی در مناطق تحت نفوذ جریان صدر در پایتخت عراق در ساعات نخست آغاز رأی‌گیری تقریباً متوقف بوده است.


ورود تبلیغات نامزدهای عراقی به بازار کالای دست‌دوم؛ پایان فصل انتخابات، آغاز کار «تُک‌تُک»

EPA
EPA
TT

ورود تبلیغات نامزدهای عراقی به بازار کالای دست‌دوم؛ پایان فصل انتخابات، آغاز کار «تُک‌تُک»

EPA
EPA

با پایان فصل انتخابات، صاحبان «تُک‌تُک» (سه‌چرخه) و خودروهای بزرگ شروع به جمع‌آوری قاب‌های فلزی کردند که برای آویزان کردن تصاویر و شعارهای نامزدها در خیابان‌ها و محله‌های شهرها استفاده می‌شود.

اغلب افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند از خانواده‌های کم‌درآمد ساکن محله‌های مردمی هستند و از دوره‌های پارلمانی گذشته به جمع‌آوری این قاب‌ها و فروش آن‌ها در بازار کالای دست‌دوم با قیمتی کمتر از نصف ارزش اصلی‌شان عادت دارند.

با وجود کوچک بودن حجم کار، به‌دست آوردن بیشترین تعداد ممکن از «قاب‌های فلزی» فرصت کسب درآمد قابل توجهی نسبت به درآمد روزانه آن‌ها فراهم می‌کند که معمولاً از ۲۵ هزار دینار (حدود ۱۸ دلار) فراتر نمی‌رود.

سرعت و مهارت این کارگران در انجام کار، توجه ناظران را جلب می‌کند، بر خلاف کندی که نامزدها و دستگاه‌های مربوطه در جمع‌آوری تبلیغات پس از پایان انتخابات نشان می‌دهند.

این افراد فقیر تقریباً با هیچ اقدام قانونی مواجه نمی‌شوند، مگر اینکه هنگام جمع‌آوری تابلوها قبل از روز رأی‌گیری دستگیر شوند.

در اکثر موارد، صاحبان «تُک‌تُک» خدمات خود را به‌صورت رایگان به نامزدهایی ارائه می‌کنند که موظف به جمع‌آوری شعارهای خود پس از انتخابات هستند، در حالی که کمیسیون عالی انتخابات در صورت تخطی از مهلت مقرر، جریمه‌ای تا یک میلیون دینار (حدود ۷۵۰ دلار) اعمال می‌کند.

فرایند جمع‌آوری تبلیغات خالی از رقابت میان صاحبان وسایل نقلیه نیست، که تلاش می‌کنند در آستانه پایان روز انتخابات درآمد اضافی کسب کنند، و با وجود تراکم تبلیغات انتخاباتی در خیابان‌ها و میادین عمومی، مداخله این کارگران باعث ایجاد رضایت عمومی در میان ساکنان می‌شود، زیرا خیابان‌ها و پیاده‌روهایشان در روز بعد از رأی‌گیری از تصاویر نامزدها خالی می‌گردد.