دانش آموزان ابتدایی و کودکستان در سعودی یکشنبه (۲۳ ژانویه) به مدرسه و مهدکودک بازگشتند. دولت سعودی پروتکل های بهداشتی و فضای آموزشی سالم و بی خطری را برای دانش آموزان فراهم کرده است. حضور سر کلاس های درس در سعودی با توجه به شیوع همه گیری کرونا به مدت دو سال متوقف شده بود و از یکشنبه (۲۳ ژانویه) همه پایه های تحصیلی در سعودی به مدارس و کودکان به کودکستان ها بازگشتند.
هشتگ (#عودتكم_حياة، #عودة_الدراسة_حضورياً) به یکی از هشتگ های داغ توییتر در سعودی تبدیل شد و کاربران درباره بازگشت حضوری فرزندانشان به مدارس ابراز خوشحالی کردند.
یکی از اولیاء امور در توییتی نوشت «آدم با بازگشت دانش آموزان به مدارس حس می کند که اوضاع پس از این همه گیری به روال عادی بازگشته است. خداوند فرزندانمان را حفظ کند».
کاربر دیگری هم با ابراز شادمانی درباره حضور دانش آموزان سر کلاس های درس گفت «ما از خیلی وقت پیش منتظر فرا رسیدن یکشنبه ۲۰ ژانویه ۲۰۲۲ بودیم و حالا آن روز فرا رسید و فرزندانمان به کلاس های درس برگشتند.. تهیه و تدارکات از سوی اداره آموزش و پرورش برای آماده کردن مدارس مایه خوشحالی و افتخار است».
مالک بن دینار معلم ابتدایی در توییتر نوشت «حضور بی خطر در مدارس.. همه برگشتیم ... دانش آموزان به مدارس نشاط و پویایی و سرزندگی می دهد.. سلام و درود به شما... به مدرسه خوش آمدید».
از سوی دیگر، اداره راهنمایی و رانندگی از آمادگی برای اجرای طرح عبور و مرور بی خطر دانش آموزان خبر داد.
اداره راهنمایی و رانندگی افزود «طرح ویژه برای عبور و مرور بی خطر دانش آموزان در کلیه معابر و خیابان های اصلی و میدان ها و چهارراه های سراسر کشور و در محدوده دانشگاه ها و مدارس و مراکز خرید از بامداد یکشنبه اجرا می شود. این طرح برای عبور و مرور بی دردسر و حفظ امنیت رانندگان سرویس های مدارس و بقیه رانندگان تنظیم شده است».