کارشناس بین المللی: رویکرد سعودی در بخش تکنولوژی برای اکوسیستم فناوری کلیدی است

بنیاد وب از آمادگی برای همکاری در راستای پیشبرد برنامه های تحول فراگیر دیجیتالی در سعودی خبر داد

 
(الشرق الاوسط) Nnenna Nwakanma
  (الشرق الاوسط) Nnenna Nwakanma
TT

کارشناس بین المللی: رویکرد سعودی در بخش تکنولوژی برای اکوسیستم فناوری کلیدی است

 
(الشرق الاوسط) Nnenna Nwakanma
  (الشرق الاوسط) Nnenna Nwakanma

دولت سعودی تلاش گسترده ای برای تبدیل شدن این کشور به یکی از قطب های صنایع فناوری های نوین و تحول دیجیتالی و اقتصاد دانش بنیان انجام می دهد. در این راستا، یک کارشناس بین المللی گفت رویکرد دولت سعودی در حوزه تکنولوژی نقش کلیدی در سیستم زیستی دارد و سعودی رویکرد آشکاری برای گذار به سمت سیستم یکپارچه دیجیتالی و استفاده از تکنولوژی در تمامی امور در پیش گرفته است.
Nenna Nwakanma  وکیل حقوقی بنیاد بین المللی وب در بریتانیا در گفتگو با «الشرق الاوسط» گفت «امیدوارم که این تحول پرشتاب در عرصه نوآوری فناوری در سعودی با پیشرفت و ترقی مردم بر اساس مهارت آموزی و دانش بنیانی همگام باشد».
او خواستار یک تحول دیجیتال همه جانبه در سعودی با توجه به بافت اجتماعی و با قابلیت همسویی و همکاری با تحول دیجیتالی در عرصه بین المللی شد.
بنیاد بین المللی وب به عنوان یک سازمان مستقل جهانی ۲۰۰۹ تاسیس شد و دو مقر در واشنگتن و لندن دارد. این نهاد می کوشد مردم به صورت معقول و با هزینه مناسب به اینترنت دسترسی داشته باشد.
این کارشناس بین المللی درباره آینده اقتصاد دیجیتال و صنایع فناوری و به صفر رساندن انتشار کربن در سعودی پیش بینی کرد که ضوابط و آیین نامه های اجرایی در کشورهای مختلف منجر به پیشرفت سریع و بهتر از انتظار در این بخش ها شود. 
او همچنین به اهمیت خدمات رایگان و عمومی برای دسترسی به فناوری های گوناگون در سعودی و نیز استفاده از فناوری در خدمت حفاظت از محیط زیست اشاره کرد.
او افزود «نشست Leap ۲۰۲۲» که اخیرا در ریاض برگزار شد یک گام بسیار جسورانه از سوی دولت سعودی به شمار می رود. دنیا هنوز درگیر کرونا است اما با این حال صد هزار نفر در این نشست شرکت کردند که بسیار جالب توجه است چون این نشست موفق به جمع کردن طرف های اصلی در بحث اکوسیستم فناوری شد. دولت سعودی تلاش می کند تا این کشور پا به پای برخی کشورهای جهان به یکی از مراکز رشد و نوآوری در عرصه فناوری تبدیل شود».
او در ادامه یادآور شد «بی گمان رویکرد دولت سعودی نقش کلیدی و سرنوشت ساز در اکوسیستم فناوری دارد».
بنیاد جهانی وب در راستای افزایش دسترسی به اینترنت و حمایت از رویکرد بی طرفانه اینترنت و حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی و حمایت و تشویق نوآوری بومی می کوشد. 
بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در کشورهای کم درآمد و کشورهای با درآمد متوسط به کمک این بنیاد به اینترنت دسترسی پیدا کردند. این موسسه از غول های فناوری در جهان تعهدهای بی سابقه گرفته تا در پلتفرهای مربوطه با بدرفتاری با زنان مقابله کنند.



وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
TT

وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)

وزارت دفاع سعودی و وزارت دفاع سعودی سه شنبه (۲۹ اکتبر) در مادرید موافقتنامه اجرایی برای ساخت ۳ کشتی رزمی چند منظوره «کوروت آوانته ۲۲۰۰» و همکاری در بخش آموزش و تبادل تجربیات و حمایت فنی و لجستیکی از نیروهای دریایی سلطنتی سعودی امضا کردند. این موافقتنامه بخشی از قرارداد توسعه «طرح سروات» است که مرحله اول آن با ساخت و تحویل دادن ۵ کشتی رزمی به پایان رسید.

این موافقتنامه به منظور گسترش همکاری مشترک بین وزارت دفاع سعودی و اسپانیا برای توسعه «طرح سروات» نیروهای دریایی سلطنتی سعودی و ساخت و وارد کردن ۳ کشتی رزمی «کوروت آوانته ۲۲۰۰» امضا شد.
موافقتنامه یاد شده در توان افزایی و افزایش آمادگی نیروهای دریایی برای دفاع از سعودی و حفاظت از منافع حیاتی و استراتژیک و گسترش امنیت دریایی در منطقه و اجرای اهداف استراتژیک دفاع ملی در سند چشم انداز ۲۰۳۰ سهیم خواهد بود.

سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز (واس)

طبق این موافقتنامه نیروی دریایی اسپانیا حمایت فنی برای ساخت ۳ کشتی رزمی به سعودی می دهد و اقدامات پیگیری و معاینات لازم و ارزیابی سیستم ها را به عهده می گیرد. نیروی دریایی اسپانیا همچنین آموزش های تئوری و عملی به تیم کشتی های «آوانته ۲۲۰۰» در سعودی می دهد و آموزش های عملی و تاکتیکی در مرحله دریانوردی بعد از تحویل کشتی ها را به نیروهای دریایی سلطنتی سعودی ارایه خواهد داد.

موافقتنامه اجرایی توسط سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز امضا شد.

این سه کشتی رزمی از نظر ویژگی های فنی و رزمی به پنج کشتی «طرح سروات» که در مرحله اول طرح تحویل گرفته شدند شباهت دارند کما اینکه سه کشتی رزمی جدید با برخورداری از سیستم های رزمی و مهندسی به روز دنیا از توان مقابله با تهدیدهای هوایی و دریایی و زیردریایی برخوردارند