سازمان آب و برق دبی DEWA)) اعلام کرد «درآمد فصلی این شرکت بالغ بر ۷.۰۱ میلیارد درهم (۱.۹ میلیارد دلار) و سود خالص شرکت بالغ بر ۲.۶۱ میلیارد درهم (۷۱۰ میلیون دلار) بوده است. این سازمان در شش ماه نخست ۲۰۲۲ حدود ۱۲.۰۸ میلیارد درهم (۳.۲ میلیارد دلار) درآمد و ۳.۳۰ میلیارد درهم (۸۹۸ میلیون دلار) سود خالص داشته است».
این نهاد افزود « DEWAنتایج مالی بسیار خوبی داشته و درآمد شرکت در شش ماه اول سال جاری ۱۵ درصد رشد کرد که عمدتا به دلیل افزایش تقاضا بوده است. تقاضا برای برق در دبی در شش ماه نخست ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه ۲۰۲۱ با رشد ۶.۳ درصدی از ۲۱.۹ تراوات ساعت به ۲۳.۲۷ تراوات ساعت رسید. ده درصد برق از طریق انرژی خورشیدی تامین شده است. تقاضا برای آب هم در مدت مشابه افزایش ۶.۴ درصدی داشته است».
سازمان آب و برق دبی توضیح داد «اوج مصرف در شش ماه نخست ۲۰۲۲ بود که به ۹.۴ گیگاوات رسید و افزایش ۷ درصدی نسبت به اوج مصرف در شش ماه نخست ۲۰۲۱ داشت».
شرکت سیستم های خنک کننده امارات (Empower) از رشد بی سابقه درآمد و سود این نهاد خبر داد. درآمد «ایمپاور» در شش ماه نخست ۲۰۲۲ با افزایش ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه ۲۰۲۱ به ۱.۱۵۴ میلیارد درهم (۳۱۴ میلیون دلار) رسید و سود خالص شرکت در شش ماه نخست ۲۰۲۲ با رشد ۱۱ درصدی نسبت به شش ماه نخست ۲۰۲۱ بالغ بر ۴۳۲ میلیون درهم (۱۱۷.۵ میلیون دلار) بوده است.
سعید الطایر مدیر عامل DEWA گفت «گزارش مالی این سازمان در شش ماه اول سال جاری بیانگر تعهد و پایبندی ما برای ایجاد تحول و هوشمند سازی پایدار و افزایش رضایت مشتریان و اولویت های راهبردی و افزایش بازدهی بخش های عملیاتی و سوددهی سرمایه سهامداران شرکت است».
او افزود « اجرای به موقع پروژه هایمان و استفاده از نوآوری و پیشبرد تحول دیجیتالی منجر به افزایش تولید در شش ماه نخست ۲۰۲۲ شد».
سعید الطایر توضیح داد «ما ظرفیت های عظیمی برای جذب و استفاده بهینه از سرمایه گذاری در دارایی ها داریم چون طبق برنامه راهبردی کارشناسی شده درباره سرمایه ها پیش می رویم و برای تحقق اهداف دبی تلاش می کنیم. ما بر اساس این برنامه راهبردی به فراهم کردن زیرساختارهای محکم و پربازده برای تداوم رونق دبی و ارایه خدمات به بیش از یک میلیون نفر در دبی ادامه می دهیم».
ظرفیت تولیدی سازمان آب و برق دبی در شش ماه اول ۲۰۲۲ به ۱۴.۱۱۷ هزار مگاوات رسید. ۷۰۰ مگاوات قبلا به ظرفیت تولیدی این نهاد افزوده شد که ۶۰۰ مگاوات آن از نیروگاه گاز حصیان و ۱۰۰ مگاوات آن از پنل های خورشیدی فتوولتاییک تامین می شود.
این برنامه در چارچوب راه اندازی پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم اجرا می شود. سازمان آب و برق دبی به عنوان مجری این پروژه در نظر دارد ظرفیت تولیدی این مجموعه را تا ۲۰۳۰ به ۵ هزار مگاوات برساند.
درآمد ۳.۲ میلیارد دلاری سازمان آب و برق دبی در ۶ ماه نخست ۲۰۲۲
افزایش تقاضا و افزایش ۱۵ درصدی درآمد
درآمد ۳.۲ میلیارد دلاری سازمان آب و برق دبی در ۶ ماه نخست ۲۰۲۲
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة