احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه کشورهای عربی، در یک کنفرانس مطبوعاتی (امروز یکشنبه) پس از نشست وزرای خارجه کشورهای عربی گفت: بشار اسد، رئیس جمهور سوریه «در صورت تمایل» می تواند در سی و دومین نشست سران کشورهای عربی که در پادشاهی عربی سعودی برگزار می شود، شرکت کند.
ابوالغیط افزود: سوریه حق دارد در همه جلسات شرکت کند و زمانی که دعوتنامه شرکت در اجلاس سران کشورهای عربی توسط کشور میزبان اجلاس، که پادشاهی عربی سعودی است، برای کشورهای عربی ارسال شود، در صورت تمایل بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، ممکن است در این اجلاس شرکت کند.
به نوبه خود، وزارت امور خارجه سوریه (یکشنبه) گفت که دمشق تصمیم بازگشت به کرسی خود در اتحادیه عرب را با علاقه و اهتمام دریافت کرده است.
وزارت خارجه سوریه در بیانیهای که توسط خبرگزاری سوریه منتشر شد، اعلام کرد: دمشق روندها و تعاملات مثبتی را که در حال حاضر در منطقه عربی در حال وقوع است، دنبال کرده است که معتقد است به نفع همه کشورهای عربی و به نفع دستیابی به ثبات، امنیت و رفاه برای مردم آنها است.
او توضیح داد که مرحله بعدی مستلزم "رویکرد موثر عربی در سطوح دوجانبه و جمعی مبتنی بر گفت و گو و احترام متقابل است.