محصولات گلکسی اس ۱۰ با ویژگی‌های جذاب رونمایی شد

​ابتکار جدید سامسونگ: گوشی‌های دارای نمایشگر خمیده، حسگر اثر انگشت و دوربین اصلی سه‌گانه

محصولات گلکسی اس ۱۰ با ویژگی‌های جذاب رونمایی شد
TT

محصولات گلکسی اس ۱۰ با ویژگی‌های جذاب رونمایی شد

محصولات گلکسی اس ۱۰ با ویژگی‌های جذاب رونمایی شد

سامسونگ منتقدان خود را به چالش کشید و در دهمین سالگرد رونمایی از محصولات گلکسی، دهمین نسل از پرچمدارای محبوبش یعنی خانواده گلکسی اس ۱۰ با برگزاری رویداد گلکسی آن‌پکد ۲۰۱۹، را معرفی کرد. این گوشی‌ها نسبت به نسل قبل تفاوت چشمگیری دارند و تقریباً هیچ بخشی را نمی‌بینیم که دستخوش تغییر نشده باشد.
به گزارش الشرق الاوسط، کره‌ای‌ها در مراسمی هیجان‌انگیز، گوشی‌های گلکسی فولد، گلکسی اس ۱۰، گلکسی اس ۱۰ پلاس و گلکسی اس ۱۰ ای را رونمایی کردند.
سامسونگ در گلکسی اس ۱۰ زبان طراحی اینفینیتی را به تکامل رسانده و به آن اینفینیتی-او (Infinity-O) می‌گوید. ویژگی شاخص این طراحی، کاهش قابل توجه حاشیه بالای صفحه و حضور حفره داخل نمایشگر است، حفره ای که دوربین (های) سلفی را میزبانی می‌کند. پرچمدار جدید سامسونگ را به خوبی می‌توان با واژه‌های لوکس و پریمیوم توصیف کرد.
نمایشگر گلکسی اس ۱۰ پلاس هم عنوان نام تجاری جدیدی به خود گرفته و حالا با عبور از سوپر امولد، شاهد دینامیک امولد هستیم. این نمایشگر برای اولین بار از استاندارد +HDR10 پشتیبانی می‌کند و طبق بررسی‌های انجام شده از سوی شرکت‌های تخصصی، بالاترین دقت رنگ را در دنیای موبایل دارد. البته در حالت عادی نمی‌توان تفاوت بین نمایشگر این گوشی و دو نسل قبلی از خانواده گلکسی اس را تشخیص داد.
یکی دیگر از ویژگی‌های شاخص گلکسی اس ۱۰ حضور حسگر اثر انگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر است که طبق تجربه کوتاه ما، به خوبی عمل می‌کند اما احتمالاً با گلس‌ها و روکش‌های محافظه صفحه، میانه خوبی ندارد. قابلیت شارژ وایرلس دستگاه‌های دیگر یا به قول سامسونگ Wireless PowerShare هم ویژگی دیگریست که البته هنوز نمی‌توان در مورد عملکردش نظر قطعی را صادر کرد.
گلکسی اس ۱۰ پلاس به‌عنوان جدیدترین پرچم‌دار سامسونگ، به نمایشگر ۶٫۴ اینچ داینامیک AMOLED با وضوح +Quad HD مجهز شده‌است و در قسمت پشتی‌اش از دوربین اصلی سه‌گانه بهره می‌گیرد. این محصول از چندین ویژگی جذاب به‌همراه سخت‌افزار قدرتمند استفاده می‌کند تا از این طریق، رقبایش را به‌چالش بکشد.
مؤسسهٔ معتبر DxOMark که به‌طور دقیق و ریزبینانه، دوربین گوشی‌های هوشمند را موردتحلیل قرار می‌دهد، اخیراً بررسی خود را از دوربین +Samsung Galaxy S10 منتشر کرده‌است که در ادامه، نگاهی خلاصه‌وار به آن خواهیم انداخت.
اس ۱۰ پلاس در پنل پشتی خود به سه دوربین مجزا مجهز شده‌است. دوربین اصلی دارای لنز ۱۲ مگاپیکسلی به‌همراه دیافراگم متغیر است، دوربین دوم از حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض بهره می‌گیرد و دوربین سوم از حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو برای زوم اپتیکال دو برابری استفاده می‌کند. دوربین اصلی پرچم‌دار جدید سامسونگ توانایی ضبط ویدیوی 4K را با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه دارد که در نوع خود بسیار جالب است.
مؤسسهٔ DxOMark مارک پس از بررسی بلندمدت و دقیق دوربین اس ۱۰ پلاس، درنهایت امتیاز عالی ۱۰۹ را برای آن در نظر گرفت تا محصول موردبحث درکنار هواوی میت ۲۰ پرو و هواوی پی ۲۰ پرو در صدر جدول برترین‌ها جای بگیرد. امتیاز بخش عکاسی دوربین اصلی، معادل ۱۱۴ و امتیاز بخش فیلم‌برداری دوربین اصلی، معادل ۹۷ اعلام شده‌است که هر یک از آن‌ها بسیار عالی و درخورتوجه هستند.
اس ۱۰ پلاس به‌همراه میت ۲۰ پرو و پی ۲۰ پرو در صدر جدول جای دارد.
این مؤسسه در بخش نکات مثبت عکس‌برداری دوربین اصلی اس ۱۰ پلاس، مواردی مثل تعادل رنگ سفید با دقت بالا، نمایش عالی رنگ‌ها در اکثر شرایط نوری، نویز پایین، گستردهٔ داینامیکی وسیع، جزییات بالا در تصاویر و جلوه بوکهٔ واقع‌گرایانه را ذکر کرده‌است. در ضمن دیده‌نشدن جزئیات خوب در تصاویر در اغلب شرایط و دیده‌نشدن جزئیات خوب به‌هنگام زوم زیاد، در بین نکات منفی بخش عکس‌برداری دیده می‌شوند.
فوکوس خودکار سریع و دقیق، لرزش‌گیر عالی و اکسپوژر کاربردی، از نکات مثبت دوربین اصلی گلکسی اس ۱۰ پلاس در بخش فیلم‌برداری هستند. دیگر اینکه ظاهراً دوربین این محصول در زمینهٔ فیلم‌برداری از مواردی مثل نویز، رنگ‌های غیراشباع در شرایط نوری ضعیف و برخی مشکلات مربوط‌به اکسپوژر رنج می‌برد.



سعودی با ثبت ۸ سایت باستانی در یونسکو به هدف ۲۰۳۰ رسید



روستای الفاو هشتمین منطقه باستانی سعودی در فهرست یونسکو است (واس)
روستای الفاو هشتمین منطقه باستانی سعودی در فهرست یونسکو است (واس)
TT

سعودی با ثبت ۸ سایت باستانی در یونسکو به هدف ۲۰۳۰ رسید



روستای الفاو هشتمین منطقه باستانی سعودی در فهرست یونسکو است (واس)
روستای الفاو هشتمین منطقه باستانی سعودی در فهرست یونسکو است (واس)

هشتمین سایت باستانی سعودی در فهرست یونسکو (سازمان علمی و آموزشی و فرهنگی جهان) ثبت شد و بدین ترتیب سعودی به هدف سند چشم انداز ۲۰۳۰ رسید. منطقه باستانی الفاو واقع در جنوب ریاض روز شنبه (۲۷ جولای) در جریان چهل و ششمین نشست کمیته میراث جهانی در نیودلهی هند در فهرست یونسکو قرار گرفت.
منظر فرهنگی «الفاو» به عنوان هشتمین سایت فرهنگی بسیار ارزشمند میراث جهانی در فهرست یونسکو ثبت شد. شهر «هگرا» در العلا و «حی الطریف» در منطقه باستانی الدرعیه و منطقه تاریخی جده و هنرهای صخره نگاری در حائل و واحه احساء و منطقه فرهنگی «حمی» در نجران و منطقه حفاظت شده «عروق بنی معارض» در سعودی پیش از این در فهرست میراث فرهنگی یونسکو ثبت شده اند.
شاهزاده بدر بن عبد الله بن فرحان وزیر فرهنگ در اکانت خود در شبکه اجتماعی «اکس» گفت «وزارت فرهنگ با ثبت منطقه باستانی «الفاو» در فهرست میراث جهانی یونسکو به هدف سند چشم انداز ۲۰۳۰ که ثبت ۸ منطقه باستانی در یونسکو است رسید.
عملکرد موفق دست اندرکاران حوزه فرهنگ سعودی در ثبت مناطق باستانی و تاریخی این کشور در فهرست یونسکو در سال های گذشته باعث شد تا میراث طبیعی و زیست محیطی این کشور در کانون توجه جهان و گردشگران قرار بگیرد و نیز اقدامات متنوعی برای حفاظت از تنوع طبیعی و اجرای ابتکار عمل های خلاقانه در حوزه صیانت از محیط زیست اجرا شود.
وزیر فرهنگ سعودی گفت «این گام ثمره توجه گسترده ملک سلمان بن عبد العزیز خادم حرمین شریفین و شاهزاده محمد بن سلمان بن عبد العزیز ولیعهد و نخست وزیر به حوزه میراث ملی و فرهنگی است».
او افزود «ثبت مناطق باستانی و فرهنگی به عنوان میراث ملموس و ناملموس یونسکو بیانگر پیشینه ژرف تاریخی و نقش پیشروی سعودی برای حفاظت از میراث مشترک جهانی در قالب سند چشم انداز ۲۰۳۰ است. در این سند بر اهمیت افتخار به هویت ملی که میراث ملی بوده تاکید شده است.

روستای «الفاو» سکونتگاه بسیاری از سلسله های پادشاهی و تمدن های کهن (واس)
شاهزاده بدر بن عبد الله بن فرحان یادآور شد «سعودی به اهمیت میراث ملی و فرهنگی و صیانت از آن و اطلاع رسانی در مورد آن در سطح بین المللی پی برده است و این اقدامات می تواند بستر محکمی برای حال و نقشه راهی برای کار و فعالیت آینده فراهم کند».
وزیر فرهنگ سعودی توضیح داد «این وزارتخانه به تلاش برای توسعه و توجه به میراث ملی و مطرح کردن آن در سطح جهان ادامه می دهد تا این سایت های باستانی پایدار بمانند و به نسل های بعدی منتقل شوند».
منطقه «الفاو» در محوطه ۲.۵۰ کیلومتر مربع در اطراف ربع الخالی در استان وادی الدواسر در جنوب منطقه ریاض قرار دارد و یک منطقه حائل ۲۷۵ کیلومتر مربعی دور تا دور آن را گرفته است. «الفاو» یک گذرگاه تنگ بین بیابان ربع الخالی و رشته کوه های طویق است. «الفاو» پایتخت نخستین پادشاهی کنده بوده و نقش و موقعیت برجسته ای در شبه جزیره عرب از نیمه قرن اول قبل از میلاد تا اوایل قرن چهارم میلادی داشت. این منطقه با توجه به پیشینه تاریخی و باستانی از جمله بزرگ ترین و شناخته شده ترین مقاصد باستانی در سعودی و یکی از مهم ترین مناطق تاریخی در جهان است.

روستای «الفاو» پایتخت پادشاهی کهن کنده در شبه جزیره عرب بوده است (واس)
منطقه الفاو در قدیم مرکز تجاری مهم و محل تردد کاروان های فلزات و غلات و پارچه بوده است. کاروان ها از مقصد پادشاهی سبا و معین و قتبان و حضرموت و حمیر از الفاو رد می شدند و به سمت نجران و از آنجا به الافلاج و سپس الیمامه و بعد نیز به طرف شرق یعنی خلیج و شمال به عراق و شام می رفتند.
«الفاو» یکی از نمادهای تعامل سازنده بین انسان و طبیعت است و نقش و نگارهای بسیاری متعلق به دوران قدیم و مقبره های غول پیکر با سازه های مشخص و همگام با نقش و نگارهای باستانی در «الفاو» وجود دارد. نمادها و آثار معماری فراوانی از منطقه کاروانسراها که در «الفاو» قرار داشته هنوز به چشم می خورد؛ از جمله محوطه باستانی با سیستم های آبیاری متنوع که کشفیات تاریخی و صخره نگاره های جذاب و دیدنی و کتیبه های باستانی فراوانی را در خود جای داده است.
نمایندگی سعودی در یونسکو تلاش گسترده ای برای ثبت این مناطق باستانی سعودی انجام داد. این اقدامات با هدایت «کمیسیون میراث ملی» و همکاری «کمیته ملی فرهنگ و علوم و آموزش» سعودی و مقامات محلی ریاض و «مرکز ملی افزایش پوشش گیاهی» و «دانشگاه ملک سعود» و «جامعه بومی» استان وادی الدواسر صورت گرفتند.

روستای «الفاو» پیشینه فرهنگی سترگ و جایگاه تاریخی دارد (واس)
کمیسیون میراث ملی سعودی تلاش های بی وقفه برای حفاظت از میراث فرهنگی پربار سعودی و معرفی آن در سطح داخلی و خارجی انجام می دهد تا روایتگر غنای تاریخ و فرهنگ این کشور به عنوان سکونتگاه تمدن های انسانی متعدد در طول تاریخ باشد.