دولت بحرین گفت میزان جذب سرمایه گذاری در این کشور در ۲۰۱۹ بالغ بر به ۸۳۵ ملیون دلار بوده است.
شاهزاده سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین و جانشین فرمانده کل قوا و رییس شورای توسعه افتصادی در جلسه این شورا گفت «۱۳۴ شرکت در بخش های خدمات مالی و فناوری اطلاعات و مخابرات و صنایع و خدمات لجستیکی و املاک و گردشگری و آموزش و نظام سلامت سرمایه گذاری کردند».
او افزود «این سرمایه گذاری ها منجر به تنوع بخشی به اقتصاد ملی شده است».
ولیعهد بحرین یاد آور شد «رقابت پذیری بحرین بر مبنای سرمایه گذاری در همه بخش ها و بکارگیری همه ظرفیت ها و منابع انسانی و مالی برای تنوع بخشی به اقتصاد ملی تنظیم شده است. این رویکرد با فرآیند توسعه پایدار همسو بوده و در توسعه فضای کسب و کار و جذب سرمایه گذاری مستقیم در بخش های کلیدی اقتصادی در بحرین سهیم است».
او گفت «شهروند محور اصلی دولت بحرین بوده و ما به خاطر شهروندان به تسریع در اصلاح همه بخش های حیاتی ادامه می دهیم. این رویکرد منجر به افزایش فرصت های نوید بخش برای کلیه شهروندان و رشد اقتصاد ملی می شود».
ولیعهد بحرین گفت «فرآیند توسعه همواره با تلاش های جانفرسای هم میهنان در کلیه بخش ها جریان داشته است».
خالد حمیدان رییس اجرایی شورای توسعه اقتصادی بحرین در جلسه ضمن اشاره به آخرین تحولات درباره عملکرد اقتصاد ملی گفت «بنا به آمارهای صندوق بین المللی پول تولید ناخالص داخلی واقعی کشور در ۲۰۱۹ رشد ۲ درصدی داشته است. رشد بخش اقتصادی غیر نفتی بالغ بر ۲.۲ درصد بوده که با رونق قابل ملاحظه بخش های خدمات مالی و صنابع تبدیلی همراه بوده است. بخش نفت و گاز ۱ درصد رشد کرد».
خالد حمیدان گفت «برنامه شورای توسعه اقتصادی برای جذب سرمایه گذاری مستقیم به نتیجه رسید و این برنامه منجر به اشتغال زایی در بازار داخلی شد».
او افزود «۱۳۴ شرکت در ۲۰۱۹ با سرمایه ۸۳۵ ملیون دلاری در بحرین سرمایه گذاری کردند. این سرمایه گذاری ها منجر به ایجاد بیش از ۶ هزار شغل در بحرین در سه سال آینده می شود».
او یادآور شد «این شرکت ها در بخش خدمات مالی و فناوری اطلاعات و مخابرات و صنایع و خدمات لجستیکی و املاک و گردشگری و آموزش و نظام سلامت سرمایه گذاری کردند که منجر به تنوع بخشی به اقتصاد ملی شده است».
خالد حمیدان در ادامه گفت «چندین کشور از جمله سعودی و امارات و کویت و فرانسه و هند و ژاپن و انگلیس و هنگ کنگ در ۲۰۱۹ در بحرین پروژه های سرمایه گذاری انجام دادند. این پروژه ها منجر به اشتغال زایی در بازار داخلی می شود».
میزان جذب سرمایه گذاری در بحرین در ۲۰۱۹ به ۸۳۵ ملیون دلار رسید
ولیعهد بحرین: شهروندان محور اصلی هستند

جلسه شورای توسعه اقتصادی به ریاست ولیعهد بحرین برگزار شد (بنا)
میزان جذب سرمایه گذاری در بحرین در ۲۰۱۹ به ۸۳۵ ملیون دلار رسید

جلسه شورای توسعه اقتصادی به ریاست ولیعهد بحرین برگزار شد (بنا)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة