​امارات کمک‌های پزشکی و تجهیزات امدادی به ایران ارسال کرد

​امارات کمک‌های پزشکی و تجهیزات امدادی به ایران ارسال کرد

سه شنبه, 17 مارس, 2020 - 00:15

امارات متحده عربی دوشنبه ۲۶ اسفندماه، دو هواپیما حامل تجهیزات پزشکی و تجهیزات امدادی را برای کمک در مقابله با شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) به ایران ارسال کرد.

به گزارش الشرق الاوسط، این دو هواپیما حامل بیش از ۳۲ تن لوازم از جمله دستکش، ماسک‌های جراحی و تجهیزات محفاظتی هستند.

خبرگزاری رسمی امارات اعلام کرد این دومین‌باری است که در هفته‌های گذشته و با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در ایران، امارات متحده عربی کمک‌های بشردوستانه به ایران ارسال می‌کند.

طبق این گزارش، در ابتدای ماه جاری نیز و در تاریخ سوم اسفندماه، امارات با همکاری سازمان بهداشت جهانی، هواپیمایی حاوی ۷٫۵ تن از تجهیزات پزشکی را ارسال کرد.

در پرواز ابتدایی در اوایل ماه جاری همچنین، گروهی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی برای کمک و آموزش ۱۵ هزار کادر پزشکی به ایران آمده بودند.

این ابتکارعمل در چارچوب همکاری امارات متحده عربی با کشورهایی است که به شدت درگیر شیوع گسترده ویروس کرونا هستند.

ریم الهاشمی وزیر دولت در امور همکاری بین‌المللی در این باره در توییتر خود گفته‌است که تلاش‌های امارات متحده عربی برای ارسال کمک‌های پزشکی به ایران مطابق با اصول بنیادی بشردوستانه کشور امارات و در راستای خدمت به منفعت بشری مشترک است.

امارات پس از شیوع ویروس کرونا در ووهان چین، تجهیزات پزشکی به این کشور اعم از ماسک و دستکش فراهم و ارسال کرد.

این کشور همچنین یک محموله فوریت‌های پزشکی حاوی ۲۰ هزار واحد آزمایش و تجهیزات را برای معاینه هزاران نفر به افغانستان ارسال کرده‌است.

این کمک‌ها در پی ابتکارعمل «امارات کشور انسانیت» صورت می‌گیرد. در چارچوب این طرح امارات در چهارم مارس، ۲۱۵ تبعه کشورهای برادر و دوست را از استان هوبی چین به ابوظبی منتقل کرد و قبل از بازگشت به کشورهای خود، در آنجا مراقبت‌های پزشکی لازم را دریافت کردند.


پیشنهاد ما

چند رسانه‌ای