وزارت خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در گفتوگویی تلفنی با مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در خصوص برگزاری نشست ویدیویی سران اعضای دائم شورای امنیت به همراه ایران و آلمان بر سر مسئله ایران به رایزنی پرداختهاست.
به گزارش رویترز، ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، پیشنهاد برگزاری یک کنفرانس آنلاین با حضور سران اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل و ایران و آلمان برای جلوگیری از «تقابل و تشدید» بیشتر در مورد ایران ارائه دادهاست.
پیش از این، سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: پیشنهاد ولادیمیر پوتین برای برگزاری اجلاس شورای امنیت دربارهٔ ایران، با وجود اعلان دونالد ترامپ، به قوت خود باقی است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ریابکوف در مورد سخنان ترامپ مبنی بر اینکه تا پایان انتخابات در آمریکا صبر میکند، اظهار کرد: مسکو از واشینگتن میخواهد بار دیگر امتیاز تحقق این پیشنهاد را بسنجد.
معاون وزیر خارجه روسیه گفت: ما همه معتقدیم که این موضوع به قدری مهم است که آن را نباید برای مدت طولانی کنار گذاشت و از پتانسیل پیشنهاد روسیه که کاملاً مشروح و از هر نظر قابل فهم است استفاده نکرد و نباید اجازه داد تنشها در منطقه خلیج تشدید شود و برای دستیابی به راه حلهای گروهی در این منطقه تلاش کرد.
از سوی دیگر، واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل متحد از کشورهای عضو شورای امنیت خواست تا از تشدید بیشتر تنشها و تقابل دربارهٔ پرونده تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران بپرهیزند.
او همچنین در بیانیهای با مطرح کردن تمایل ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، برای حضور ایران در نشست مجازی اعضای دائمی شورای امنیت، از دیگر کشورهای عضو خواست تا این درخواست را با جدیت مد نظر قرار دهند.
لاوروف و پمپئو نشست پیشنهادی در سازمان ملل دربارهٔ ایران را بررسی کردند
https://persian.aawsat.com/home/article/2451826/%D9%84%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%88-%D9%BE%D9%85%D9%BE%D8%A6%D9%88-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%84%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87%D9%94-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF
لاوروف و پمپئو نشست پیشنهادی در سازمان ملل دربارهٔ ایران را بررسی کردند
لاوروف و پمپئو نشست پیشنهادی در سازمان ملل دربارهٔ ایران را بررسی کردند
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة


