سرویس اطلاعاتی محلی ایالت زارلاند آلمان، وزن جدیدی به گزارشهای اطلاعاتی دریافت شده از سایر کشورها اضافه کرد که قبلاً گزارش دادهاند ایران تلاش کردهاست تا سلاحهای کشتار جمعی و سیستمهای موشک بالستیک را در سال ۲۰۱۹ به دست آورد.
گزارشهای اطلاعاتی متعدد آلمان از ایالتهای مختلف، تلاش ایران برای خرید اجزای مورد استفاده در تولید سلاحهای هسته ای و موشکی در طول سال ۲۰۱۹ را تأیید کرد.
به عنوان مثال، سند آژانس اطلاعاتی ایالت بادن-وورتمبرگ در ۱۸۱ صفحه، در فصلی با عنوان «گسترش» بیان میکند که ایران، پاکستان، کره شمالی و سوریه «هنوز در این زمینه در تلاش هستند».
این گزارش میافزاید: «آنها با هدف تکمیل زرادخانههای خود، بهبود برد، کاربرد و کارایی سلاحهای خود و توسعه سیستمهای جدید تسلیحاتی خود هستند. آنها در تلاشند محصولات و دانش فنی لازم را از طریق خرید غیرقانونی در آلمان به دست آورند».
از سوی دیگر، روزنامه «جروزالم پست» نوشت که گزارش ۱۱۲ صفحه ای اطلاعات آلمان تحت عنوان «مروری بر وضعیت» را بررسی کردهاست که به تهدیدهای امنیتی ایالت زارلاند آلمان میپرداخت.
مقامات اطلاعاتی آلمان در گزارش خود گفتند که «هم ایران و هم پاکستان و به میزان کمتری سوریه، برای خرید مواد برای کمک به آنها در توسعه بیشتر سلاحهای کشتار جمعی و سیستمهای تحویل آنها تلاش کردهاند» که معمولاً به معنی توانایی پرتاب موشک است.
ایالات متحده و بسیاری از کشورهای خلیج بر این باورند که رژیم ایران سالها به دنبال تولید سلاح هسته ای بودهاست.
کاترین توماس سخنگوی آژانس اطلاعاتی محلی در ایالت زارلاند در پاسخ از طریق ایمیل گفتهاست «قانون اساسی ایالت اجازه نمیدهد هیچ گونه اطلاعاتی دربارهٔ فعالیت گروهها یا افراد رسانه ای شود».
در این گزارش آمدهاست که «اعضای سرویسهای اطلاعاتی خارجی در آلمان در مکانهای مختلف مانند مأموریتهای رسمی و نیمه رسمی مانند سفارت یا سرکنسولگری یا نمایندگی نیمه رسمی مانند خبرگزاری و شرکتهای هواپیمایی در کشور میزبان به عنوان نقطه شروع فعالیتهای اطلاعاتی حضور دارند».
براساس سند اطلاعاتی زارلند، «کارکنان اطلاعاتی در کشورهای خارجی که قرار است به عنوان دیپلمات یا روزنامهنگار در آلمان فعالیت کنند، خودشان اطلاعات باز یا پنهانی را جمع میکنند، یا در عملیات اطلاعاتی که مستقیماً توسط دفتر ستادهای اطلاعاتی کشورهای مبدأ آنها انجام میشود، پشتیبانی میکنند. . تمرکز فعالیتهای تدارکاتی آنها بر اساس الزامات سیاسی یا اولویتهای اقتصادی کشورهایشان است».
مقامات اطلاعاتی اظهار کردند که چین و ایران در حال تکرار تاکتیکهای تهاجمی روسیه در هدف قرار دادن مخالفان در داخل آلمان هستند.
در این گزارش آمدهاست که ایران برای دستیابی به هدف خود «با افراد موردنظر مخالف تماس گرفته و به آنها در ازای عفو و تأمین پول به آنها، همکاری اطلاعاتی به آنها پیشنهاد میدهد. در صورت رد، مقامات خویشاوندان آنها در داخل ایران را به انتقام تهدید میکند».
رژیم ایران از خاک آلمان برای عملیات رصد و ترور استفاده کرد که مخالفان ایرانی و وفاداران به اسرائیل و نهادهای اسرائیلی و یهودی را هدف قرار داد.
ریچارد گرینل سرپرست سابق اطلاعات ملی آمریکا، اتهامی سرسختانه علیه دولت آلمان پس از عدم رایگیری به نفع تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مطرح کرد و نوشت: «این یک تصمیم نگران کننده از سوی آلمان بود، که اخیراً با تعیین همه (حزبالله) به عنوان یک سازمان تروریستی گامی جسورانه برای دور زدن سیاست اتحادیه اروپا برداشت».
اطلاعات آلمان تلاشهای ایران برای توسعه برنامه هستهایاش را تأیید کرد
پیشنهاد به جداشدگان؛ جاسوسی یا انتقام از بستگان آنها

اطلاعات آلمان تلاشهای ایران برای توسعه برنامه هستهایاش را تأیید کرد

لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة