عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر گفت مصر دوره دشوار از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ را پشت سر گذاشت. در این دوره ذخایر پولی مصر به شدت کاهش یافته بود و این چالش بزرگ برای دولت مصر بوده و تمام درآمدهای نفتی ته کشیده و پول برای خرید بقیه کالاهای اولیه نداشتیم. اگر تلاش و کمک های «برادران» سعودی و امارات و کویت نبود چالش های آن دوره را پشت سر نمی گذاشتیم.
پرزیدنت السیسی خاطر نشان کرد عده ای بر این باور بودند که مصری ها کم خواهند آورند اما ما صبوری کردیم و با شرایط دشوار ساختیم و مردم مصر برای سازندگی در مصر در سال های اخیر تلاش گسترده انجام دادند.
او گفت «تروریسم در مصر دیگر وجود ندارد» چون ریشه کن شد. مصر در بخش های مختلف پیشرفت و جهش بلند داشته و بحران شدید برق برطرف شد و الان اتصال برقی مصر با سعودی و لیبی و یونان امکان پذیر شده است.
رئیس جمهور مصر جلسه «تسریع روند توسعه و حکومتداری درست» در نشست جهانی دولت ها که دوشنبه (۱۳ فوریه) در دبی آغاز شد اظهار کرد «دولت مصر پروژه ساخت یک شبکه ریلی و جاده سازی مدرن را اجرا کرده است و این شبکه مانع از هدررفت خسارت مالی هشت میلیارد دلاری در سال در مصر به دلیل ترافیک و افزایش مصرف سوخت در ترافیک و جاده های شلوغ و کاهش زمان تولید می شود».
او افزود ساخت پایتخت اداری تازه در افزایش نرخ زمین سهیم بوده است. دولت مصر ۲۴ شهر هوشمند برای اسکان مردم با توجه به افزایش جمعیت می سازد.
السیسی اظهار کرد «۲۰۱۱ سال آشفتگی و نابسامانی در مصر بود چون گروهی با وجود حضور دولت منافع کشور را به خطر انداختند. مردم در ۲۰۱۳ خواستار تغییر این رویه شدند و بعد از آن دیدیم که انفجار و بمبگذاری در مدارس و کلیسا و مساجد و زیرساختارها اتفاق افتاد».
او تاکید کرد «مردم مصر پس از ۲۰۱۱ دچار چند دستگی و ناامیدی شده بودند و مصر با چالش های سرنوشت ساز فراوانی از ۲۰۱۱ مواجه شد که در این میان می توان به فضای آشوب در مصر اشاره کرد که به دلیل توطئه چینی دشمنان مصر ۴۵۰ میلیارد دلار خرج روی دست دولت گذاشت اما دولت مصر این توطئه ها را از بین برد و در مسیر توسعه حرکت کرد».
پرزیدنت السیسی گفت «پروژه های ملی ۵ میلیون شغل برای مردم مصر ایجاد کرد. پشتکار و صبر و فداکاری عوامل کلیدی برای موفقیت دولت ها و جوامع هستند».
السیسی از مردم کشورهای عربی خواست تا دنبال تبلیغات مغرضانه در شبکه های اجتماعی برای فروپاشی دولت ها نروند.
شیخ محمد بن زاید آل نهیان گفت «نشست جهانی حکومت ها با حضور گسترده بین المللی در دبی آغاز به کار کرد و ما در این نشست درباره مهم ترین چالش های حال و آینده در جهان و راهکارهای بهینه برای افزایش بازدهی و عملکرد دولت ها و نهادها گفتگو می کنیم. دولت امارات برای نقش آفرینی در خدمت به بشریت و برخورداری مردم از رفاه و پیشرفت و رونق تلاش می کند».
شیخ الاحمد الصباح رئیس شورای وزیران کویت اظهار کرد «دولت کویت گام های استوار در جهت اجرای برنامه های دولتی و تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰۳۵ برداشته است تا کویت به یکی از قطب های جذاب سرمایه گذاری در حوزه تجاری و پولی در منطقه و جهان تبدیل شود. دولت کویت همچنین اقدامات جدی برای سرعت بخشی به تحول دیجیتال و فناوری و توسعه فضای کسب و کارها و ساختارهای اقتصادی و اجتماعی و زیست محیطی انجام داده تا با اهداف توسعه در کویت و اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ حرکت کند».
نخست وزیر کویت در نشست جهانی دولت ها اضافه کرد این نشست به عنوان مهم ترین رویداد جهانی به بررسی زمینه ها و راهکارهای همکاری بین دولت ها در راستای پیشبرد تلاش های توسعه جهانی و آینده نگری درباره آینده بشریت در پرتو دنیای متحول می پردازد.
او تاکید کرد «منطقه و جهان مشکلات متعدد و شرایط حساس دارند که حکومت ها را به فکر ایجاد الگوهای حکومت دانش بنیان انداخته و این ایده یکی از مسایل ضروری در دنیای کنونی به شمار می رود. حکومت های دانش بنیان از ظرفیت لازم برای حل مشکلات و مقابله با چالش ها و مدیریت بحران ها و افزایش رقابت پذیری و تنوع اقتصادی برخوردارند».
السیسی: با حمایت سعودی و امارات و کویت از چالش های ۲۰۱۱ عبور کردیم
نشست جهانی دولت ها در دبی آغاز شد

محمد بن زاید و محمد بن راشد و السیسی و حمدان بن محمد در نشست جهانی دولت ها (وام)
السیسی: با حمایت سعودی و امارات و کویت از چالش های ۲۰۱۱ عبور کردیم

محمد بن زاید و محمد بن راشد و السیسی و حمدان بن محمد در نشست جهانی دولت ها (وام)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة