هدررفت و اسراف غذایی یکی از چالش های اصلی در ماه رمضان است و از این رو، کارزار مقابله با دورریز غذایی در سعودی در ماه رمضان امسال آغاز شده تا با آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در جامعه جلوی این پدیده گرفته شود. سعودی سالانه ۴۰ میلیارد ریال دورریز غذایی دارد.
ابتکار «لتدوم» در سعودی به منظور هدررفت و اسراف غذا در اول ماه رمضان آغاز شد که عمدتا درباره اطلاع رسانی درباره لزوم مسئولیت پذیری برای مصرف به اندازه غذا و کاهش هدررفت غذا است. نرخ دورریز غذایی در سعودی به ۳۳ درصد رسیده است.
«لتدوم» هدف تشویق مردم به حفظ منابع ملی غذایی و اطلاع رسانی درباره آسیب های ناشی از دورریز غذایی و استفاده هدفمند و بهینه از منابع طبیعی و اهمیت تنوع غذایی را دنبال می کند.
عبد الرحمان الفضلی وزیر محیط زیست و آب و کشاورزی سعودی گفت «افزایش نرخ دورریز غذا در سعودی چالش اصلی برای اقتصاد و سلامت و محیط زیست است».
او در ادامه توییت خود به همه توصیه کرد تا با افزایش بهره وری منابع طبیعی در راستای ارزیابی نیازمندی های خود بکوشند و از اسراف جلوگیری کنند.
کارزار «لتدوم» از همان اوایل راه اندازی مورد استقبال گسترده مردم و نهادهای دولتی و خصوصی و سازمان های خیریه قرار گرفت تا همگی با توجه به مسئولیت اجتماعی همگانی در پرتو حس دینی و اجتماعی و ملی با دورریز غذا مقابله کنند. این کارزار تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
نرخ دورریز غذا در سعودی و کشورهای خلیج بالا است. بنا به آمارهای جدید بیشترین هزینه ماهانه برای خرید غذا در خانواده ها در کویت و امارات و قطر و عمان و سعودی ثبت شده است.
کارزار مبارزه با اسراف غذا در ماه رمضان در سعودی
مقابله با دورریز غذایی ۴۰ میلیارد ریال در سال
کارزار مبارزه با اسراف غذا در ماه رمضان در سعودی
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة