۶ استراتژی بین المللی کاندیدای سعودی ریاست سازمان تجارت جهانی

التویجری: ۵۰٪ وقتم را به کارآفرینان و ۴۰٪ را به نوآوری اختصاص می دهم

سومین مرحله کارزار ریاست سازمان تجارت جهانی آغاز شد. عکس سمت راست بالا محمد التویجری مشاور دیوان پادشاهی سعودی و نامزد سعودی برای ریاست سازمان تجارت جهانی است (الشرق الاوسط)
سومین مرحله کارزار ریاست سازمان تجارت جهانی آغاز شد. عکس سمت راست بالا محمد التویجری مشاور دیوان پادشاهی سعودی و نامزد سعودی برای ریاست سازمان تجارت جهانی است (الشرق الاوسط)
TT

۶ استراتژی بین المللی کاندیدای سعودی ریاست سازمان تجارت جهانی

سومین مرحله کارزار ریاست سازمان تجارت جهانی آغاز شد. عکس سمت راست بالا محمد التویجری مشاور دیوان پادشاهی سعودی و نامزد سعودی برای ریاست سازمان تجارت جهانی است (الشرق الاوسط)
سومین مرحله کارزار ریاست سازمان تجارت جهانی آغاز شد. عکس سمت راست بالا محمد التویجری مشاور دیوان پادشاهی سعودی و نامزد سعودی برای ریاست سازمان تجارت جهانی است (الشرق الاوسط)

همزمان با پایان فاز دوم کارزار ریاست سازمان تجارت جهانی نامزد سعودی محمد بن مزید التویجری یک چهارچوب کاری بین المللی تنظیم کرده که از ۶ بخش راهبردی تشکیل شده است. اگر التویجری پس از کسب اعتماد اعضای سازمان به عنوان رییس آن انتخاب شود در شروع کار با استفاده از این برنامه اصلاحات جامع سازمان را اجرا می کند.

فاز دوم کارزار هشت نامزد ریاست سازمان تجارت جهانی روز دوشنبه (۷ سپتامبر) به پایان می رسد و سومین و آخرین فاز انتخاب رییس سازمان از طریق توافق کشورهای عضو بر سر یک کاندیدا شروع می شود. هشتم ژوئیه مهلت نهایی برای اعلام اسامی نامزدهای جانشینی روبرتو آزودوی برزیلی اعلام شد و فاز دوم هفتم ماه سپتامبر به پایان می رسد. مدیر کل فعلی سازمان تجارت جهانی در ماه اوت از سمت خود کناره گیری کرد. کاندیداها در فاز دوم برنامه هایشان را اعلام کردند و برای خود تبلیغ می کنند و فاز سوم از هشتم سپتامبر آغاز می شود.

شورای عمومی و روسای رکن حل و فصل اختلافات و رکن بررسی خط مشی تجاری با اعضای سازمان درباره برنامه های مورد نظرشان رایزنی می کنند و رییس سازمان با استناد بر آرا و اجماع در میان اعضا در یک پروسه زمانی از ۷ تا ۱۶ سپتامبر تعیین می شود. پس از پایان این فاز، کشورهای عضو سازمان باید کاندیداها را از هشت به پنج نفر کاهش می دهند. این پنج نفر به آخرین فاز راه پیدا می کنند. کشورهای عضو سازمان اسامی چهار نامزد مورد نظرشان را در فاز نخست اعلام می کنند که در فاز دوم به دو نفر کاهش پیدا می کند.

محمد التویجری نامزد سعودی به تازگی یک سایت چهار زبانه برای معرفی خود و برنامه های اصلی اش در آغاز کار راه اندازی کرده است. برنامه التویجری عمدتا شامل اصلاحات جامع سازمان تجارت جهانی با توجه به تحولات و کشمکش ابرقدرت ها و تحولات رو به شتاب فناوری در جهان و شرایط بین المللی می شود که اصلاحات در این سازمان را اجتناب ناپذیر و ضروری تر از هر زمان دیگر می کند. 

برنامه اصلاحات التویجری از شش بخش محوری و کلی تشکیل شده که جزئیات آن در زیر می آید:

چالش ها: -منابع جهانی شدن 

در سایت رسمی التویجری با اشاره به مشکلات مهم و اصلی سازمان تجارت جهانی گفته شده که این مشکلات تازه هستند چون تغییر نقشه قدرت های بزرگ در چند دهه گذشته و نیز کشورهای دارای موقعیت ژئوپلیتیکی برتر روند پرشتابی داشته است. این کشورها اقتصادهای بزرگ دنیا را در دست دارند. 

التویجری افزود «پاندومی کوید ۱۹ از اختلال درونی کشورها و بین کشورها پرده برداشت که منافع و سرنوشت جهانی شدن را در هاله ای از ابهام قرار داده و موجب بروز دوباره ملی گرایی در کشورهای جهان شده است».

او در حوزه بین المللی خاطر نشان کرد «کرونا موجب اختلال در چهارچوب تجارت بین کشورها شد. ساختارهای سیاسی و اقتصادی تقریبا در صد سال گذشته بر اساس این چارچوب تقویت شدند».

التویجری بر این باور است «جهت گیری کنونی کشورها مایه نگرانی بوده و در همین حال تاکید دوباره بر پایبندی به تقویت نظام بین المللی قانونمند کنونی ضروری است. نظام کنونی به مصلحت همه کشورها بوده و منجر به تقویت توسعه پایدار می شود».

-میانجی بی طرف

التویجری معتقد است که پادشاهی عربی سعودی در شرایط کنونی به عنوان یک میانجی بی طرف مطرح می شود و می تواند در حوزه حل اختلافات بین آفریقا و چین و اروپا و آمریکا نقش آفرینی کند.
او بر این باور است که سازمان تجارت جهانی به فرصتی برای ایجاد چارچوب کاری جهانی با توجه به نیازمندی های قرن بیست و یکم دست یافته است.

در سایت رسمی مشاور دیوان پادشاهی سعودی به این موضوع اشاره شده که کشورهای در حال توسعه و نوظهور دو سوم اعضای سازمان تجارت جهانی را تشکیل می دهند که همین اهمیت تجارت برای کسب روزی و تامین معیشت و افزایش برابری بین کشورها را دو چندان می کند. بر این اساس، رییس سازمان تجارت جهانی باید همه اعضا را به میز مذاکره برده تا با هم موانع تجارت را برطرف کنند و سطح تسهیلات برای کسب و کارها را افزایش داده و از قدرت اقتصاد جهانی برای تامین منافع مشترک بهره برداری کنند.

-استراتژی های شش گانه: ارزیابی

التویجری بر لزوم تقویت و افزایش اقدام مشترک در شش حوزه استراتژیک برای اصلاح سازمان تجارت جهانی تاکید می کند. اولین بخش ارزیابی نیازمندی ها است و التویجری در صد روز اول کاری با تمام اعضا برای آشنایی و فهم تجربه ها و دیدگاه ها و دست یابی به اطلاعات لازم در راستای افزایش کارآمدی و تاثیر سازمان جهانی تجاری ارتباط برقرار می کند.

کاندیدای سعودی پس از آگاهی درباره تمام آراء و دیدگاه ها به ارزیابی عمیق حوزه اقتصادی بین المللی و میزان آسیب اقتصادی بر اثر پاندومی کوید ۱۹ می پردازد. این ارزیابی به منظور ایجاد یک خط مشی مدیریتی چند جانبه درست در سازمان تجارت جهانی انجام می شود.

جمع آوری داده ها: تحلیل و بررسی
التویجری با توجه به تصدی پست های رده بالا در بخش خصوصی و دولتی با اشاره به استراتژی دوم بر نقش اطلاعات و داده ها در تقویت اداره و افزایش کارآمدی و عملکرد بهتر تاکید می کند. بدین ترتیب بررسی فعالیت های سازمان تجارت جهانی و افزایش کارآمدی و تاثیر آن در جهان در اولویت های کاری التویجری قرار دارد.

التویجری بر این باور است که سیاست گذاری باید با دلیل و با توجه به شرایط عینی انجام شود و از این رو، توجه به حقائق به جای ایدئولوژی در جریان گفتگوها حائز اهمیت است.

او توضیح می دهد که در طول سابقه کاری اش برای افزایش سطح بازخواست به اطلاعات و داده ها و ابزارهای تحلیل و بررسی استناد کرده است و اضافه می کند که از همین رویکرد برای کسب نتیجه مطلوب در پرونده هایی که دست داشته و نیز پرونده های کارگروه های گوناگون و پروژه هایی که در موسسات متعدد اداره کرده بهره گرفته است و بازخواست منجر به تغییر در شرایط می شود.

اعتماد سازی: اصل عدم تبعیض

به گفته التویجری عدم تبعیض یکی از اصول مهم سازمان است و او با توجه به این اصل و در راستای تقویت فضای گشایش و شفاف سازی داخلی و خارجی به دیدگاه های تمام اعضای سازمان توجه خواهد کرد. التویجری از این استراتژی به منظور اعتماد سازی دوباره به این سازمان چند جانبه و متکی به مقررات خاص بهره می گیرد و تمامی اعضا و ارکان سازمان از آن استفاده خواهند کرد.

التویجری با توجه به افزایش موافقت نامه های تجاری منطقه ای تاکید می کند که این توافقات مکمل موافقت نامه های تجارت بین المللی هستند و نمی توانند جایگزین آن باشند. سازمان تجارت جهانی پس از تاسیس موفق به تنظیم موافقت نامه های متعدد بین المللی شده است.

 

ساز و کارها: راهکار موثر

التویجری در توضیح استراتژی چهارم گفت «منازعات چند جانبه یک گزینه احتمالی است اما باید ساز و کارهای در دسترس برای فیصله دادن به کشمکش ها قابلیت اجرایی و قابلیت سازگاری با تحولات رو به رشد و پویایی تجاری داشته باشد».

محمد التویجری بر اساس برنامه ای که تنظیم کرده اولویت را به ایجاد ساز و کارهای موثر برای ایجاد راهکار و پایان دادن به کشمکش ها می دهد و قوانین تجارت چند جانبه باید متناسب با اهداف تجاری باشد.

 

خلاقیت پردازی: همکاری

التویجری با اشاره به استراتژی پنجم برای انجام اصلاحات ساختاری در سازمان تجارت جهانی معتقد است «موسسات دولتی بین المللی با حسابرسی بیشتری مواجه هستند و از این رو، همکاری بین آنها برای افزایش تاثیر و نقش آفرینی شان ضروری به نظر می رسد». التویجری در مسئولیت های کاری پیشین خود نیز با اجرای این رویکرد موفق به ایجاد یک شبکه قدرتمند از ذی نفعان در این موسسات شده که با سعودی همسویی دارند. او از این شبکه جهانی در راستای تامین منافع سازمان تجارت جهانی و تقویت روابط با همتایانش استفاده خواهد کرد.

التویجری در راستای گسترش روابط بین سازمان تجارت جهانی و همتایانش و کشورهای عضو نقشه راه تنظیم کرده و در آن چشم انداز شفافی برای فعالیت این سازمان و افزایش آگاهی نسبت به تجارت بین المللی و اهمیت آن در زندگی مردم مطرح شده است.

التویجری به دنبال برگزاری اجلاس سالانه در سطح وزیران است به ویژه اینکه گفتگوهای جاری سالانه مستلزم نقش آفرینی بیشتر سازمان تجارت جهانی و فراتر از مذاکراتی است که دو سال یکبار برگزار می شدند.

التویجری معتقد است که وجود مهارت ها و نیروهای متخصص و دیدگاه های گوناگون در تمام عرصه ها با توجه به مسائل گوناگون مطرح شده در سازمان جهانی تجاری ضروری به نظر می رسد، همچنین تحول دیجیتال در سازمان تجارت جهانی ضروری است. التویجری پیشتر فرآیند نوسازی همه جانبه اداره آمار مرکزی سعودی را هدایت کرده بود.

 

-تعهد و بی طرفی 

استراتژی ششم برای اصلاح سازمان با توجه به سابقه طولانی التویجری در موسسات دولتی و خصوصی همان رهایی از ایدئولوژی و توجه به حقایق است که منجر به پیشرفت می شود. التویجری در این خصوص تاکید کرد که او یک شخصیت بی طرف و فعال است و با همه گروه ها برای تنظیم موافقت نامه هایی که نیازمند سازش و به سود همه است همکاری می کند. التویجری با توجه به برنامه ای که اعلام کرده تعهد داده که با تمام کارآفرینان و ذینفعان داخلی و خارجی برای آگاهی از دغدغه و نیازمندی هایشان ارتباط برقرار می کند. این امر در افزایش کارآمدی سازمان تجارت جهانی سهیم بوده و دست آخر به مصلحت همه است.

التویجری گفت ۵۰٪ وقتم را به کارآفرینان و ۴۰٪ را به نوآوری و ۱۰٪ را به امور مدیریتی اختصاص می دهم. او افزود عدم تبعیض برای گسترش همکاری تجاری بین کشورها ضروری است.

 

 



اقتصاد بدون نفت سعودی خوش درخشید؛ سهم ۵۴٪ فعالیت های متنوع از تولید ناخالص داخلی


پرسنل زن در یکی از کارخانه های سعودی (الشرق الاوسط)
پرسنل زن در یکی از کارخانه های سعودی (الشرق الاوسط)
TT

اقتصاد بدون نفت سعودی خوش درخشید؛ سهم ۵۴٪ فعالیت های متنوع از تولید ناخالص داخلی


پرسنل زن در یکی از کارخانه های سعودی (الشرق الاوسط)
پرسنل زن در یکی از کارخانه های سعودی (الشرق الاوسط)

فعالیت های غیر نفتی سعودی نقش کلیدی در اقتصاد این کشور در راستای تنوع منابع درآمد و کاهش وابستگی به نفت دارد. در این میان اقدامات دولت مثل وضع قوانین و ضوابط برای فعالیت های غیر نفتی به رونق گرفتن بخش غیر نفتی کمک کرده و سهم بخش غیر نفتی از تولید ناخالص داخلی در سال گذشته بیش از ۵۴ درصد بوده است.
دولت سعودی که درهای این کشور را به روی دنیا باز کرد قوانین و مقررات دیجیتالی متنوعی برای تامین نیازمندی های سرمایه گذاران وضع نمود و وضع سرمایه گذاری در کشور را جذاب کرد. هدف اصلی دست یابی به اهداف اصلی یعنی قطع وابستگی کشور به درآمدهای نفتی است.
کارشناسان اقتصادی تاکید می کنند که اصلاحات اقتصادی اخیر بستر خوبی برای بخش خصوصی و داخلی و بین المللی ایجاد کرده است.

برنامه های نوید بخش

دکتر محمد مکنی استاد مدیریت مالی و سرمایه گذاری دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود در گفتگو با «الشرق الاوسط» به بخش غیر نفتی پررونق که مورد توجه دولت است اشاره می کند و گفت «حجم سرمایه گذاری و پیشرفت در بخش هایی مثل گردشگری و سرگرمی و ورزش پرشتاب و کلان است. استراتژی ملی صنایع در حال متحول کردن ۱۳ بخش مثل خودرو و ماشین آلات برقی و تجهیزات نظامی است که در افزایش رشد ناخالص غیر نفتی سهیم هستند».
سازمان آمار سعودی در گزارش تازه خود گفت تولید ناخالص داخلی غیر نفتی در سه ماه اول سال جاری رشد بیش از ۴ درصدی داشته و پیش بینی می شود که این رشد همچنان افزایش پیدا کند. نرخ بومی سازی در بخش هایی مثل صنایع نظامی به حدود ده درصد و دارو سازی به حدود ۴۰ درصد رسیده و صادرات غیر نفتی افزایش قابل ملاحظه دارد.
مکنی خاطر نشان کرد که چالش های ژئوپلیتیکی در پرتو جنگ تجاری آمریکا و چین شاید باعث کاهش فعالیت های غیر نفتی به خصوص در بخش صنعتی شود. شاخص مدیران خرید بانک ریاض در ماه مه ۵۵.۸ واحد افزایش یافته و این بیانگر بهبود چشمگیر کسب و کارهاست.
مکنی توضیح داد که تصور می شود همه زیر شاخه ها مثل سفارشات و صادرات جدید نیز بهبود پیدا کردند.

زیر ساختارها

از سوی دیگر فدوی البواردی پژوهشگر اقتصادی و مشاور فنی به «الشرق الاوسط» گفت «سرمایه گذاری داخلی در زیرساختارها نقش کلیدی در توسعه بخش های غیر نفتی دارد که شامل توسعه شهرهای صنعتی و مناطق لجستیکی و زیرساختارهای دیجیتالی برای جذب سرمایه گذاری می شود. این سرمایه گذاری ها در افزایش تنوع سازی در بخش هایی مثل گردشگری و تکنولوژی و انرژی های تجدید پذیر و خدمات سلامت و آموزشی سهیم هستند که در نهایت درآمدهای غیر نفتی را افزایش می دهند».
افزون بر این، دولت سعودی با بهبود فضای کسب و کارها و ایجاد تسهیلات برای سرمایه گذاران و تقویت ابتکارعمل های کارآفرینی دست به توسعه بخش غیر نفتی خصوصی می زند.
فدوی البواردی اضافه کرد تحول دیجیتالی و فناوری از جمله ابزارهای مهم در راستای بهبود کارآرایی و افزایش نوآوری هستند. دولت مقررات و سیاست های تشویقی نیز وضع کرده و قوانین و ضوابط مشوق بیشتری مثل قانون شرکت های تجاری و سیستم های حمایت از سرمایه گذاران برای تشویق فعالیت های غیر نفتی صادر خواهند شد.

ابتکار و کارآفرینی

فدوی البواردی بر لزوم ساده کردن اقدامات و ارایه مشوق های مالیاتی و اهمیت افزایش همکاری بین بخش های دولتی و خصوصی برای تامین مالی پروژه های زیرساختی و توسعه صنعتی و دست یابی به یکپارچگی در اجرای ابتکار عمل ها تاکید کرد.
افزایش سرمایه گذاری در بخش های آموزشی و مهارت آموزی برای توسعه مهارت های نیروی های انسانی سعودی نیز همگام با رونق بخش غیر نفتی دنبال می شود. تشویق ابتکار و کارآفرینی با برنامه حمایت استارت آپ ها و تامین مالی و هدایت فنی در کانون تلاش دولت سعودی هستند.
فدوی البواردی پیش بینی می کند که تلاش های تنوع سازی همچنان باعث نتایج قابل ملاحظه می شود. افزایش سهم بخش غیر نفتی از تولید ناخالص داخلی به خصوص بخش های گردشگری و سرگرمی و تکنولوژی و منابع تجدید پذیر در کنار ادامه اصلاحات و بهبود کسب و کارها از جمله برنامه های دیگر دولت سعودی است.


ریاض با ناسا برای پرتاب نخستین ماهواره سعودی همکاری می‌کند

ماهواره برای جمع‌آوری داده‌های دقیق درباره فعالیت خورشیدی و تأثیر آن بر میدان مغناطیسی زمین طراحی شده است تا به پژوهش‌های جهانی در زمینه فضا کمک کند (شاترستاک)
ماهواره برای جمع‌آوری داده‌های دقیق درباره فعالیت خورشیدی و تأثیر آن بر میدان مغناطیسی زمین طراحی شده است تا به پژوهش‌های جهانی در زمینه فضا کمک کند (شاترستاک)
TT

ریاض با ناسا برای پرتاب نخستین ماهواره سعودی همکاری می‌کند

ماهواره برای جمع‌آوری داده‌های دقیق درباره فعالیت خورشیدی و تأثیر آن بر میدان مغناطیسی زمین طراحی شده است تا به پژوهش‌های جهانی در زمینه فضا کمک کند (شاترستاک)
ماهواره برای جمع‌آوری داده‌های دقیق درباره فعالیت خورشیدی و تأثیر آن بر میدان مغناطیسی زمین طراحی شده است تا به پژوهش‌های جهانی در زمینه فضا کمک کند (شاترستاک)

در گامی که نشان‌دهنده صعود پادشاهی عربی سعودی به عنوان یک بازیگر تأثیرگذار در بخش جهانی فضا است، این کشور به نمایندگی از «سازمان فضایی سعودی»، توافقنامه اجرایی با سازمان فضایی آمریکا (ناسا) برای پرتاب نخستین ماهواره سعودی ویژه مطالعه اقلیم فضا امضا کرده است. این ماهواره بخشی از مأموریت تاریخی «آرتمیس ۲» خواهد بود؛ دومین پرواز سرنشین‌دار در چارچوب برنامه «آرتمیس» ناسا که از مهم‌ترین پروژه‌های فضایی جهان به شمار می‌آید.

این همکاری ادامه توافقنامه‌ای جامع است که در ژوئیه ۲۰۲۴ میان دولت‌های پادشاهی عربی سعودی و ایالات متحده آمریکا به امضا رسید و همچنین تعهد سعودی به اجرای توافقنامه بین‌المللی «آرتمیس» را نشان می‌دهد؛ توافقی که ائتلافی از کشورهای مشارکت‌کننده در اکتشاف صلح‌آمیز ماه، مریخ و سیارک‌ها را در بر می‌گیرد.

ولی‌عهد سعودی، شاهزاده محمد بن سلمان، در حال دست دادن با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در جریان سفر تاریخی به پادشاهی (رویترز)

مأموریتی سعودی با دیدگاه جهانی

اهمیت این توافق تنها به بُعد نمادین آن محدود نمی‌شود، بلکه گامی عملی در تثبیت نقش پادشاهی به عنوان یک بازیگر علمی و فناورانه در عرصه فضا محسوب می‌شود. ماهواره سعودی، که یکی از ابتکارات راهبردی در قالب برنامه توسعه صنعت ملی و خدمات لجستیک (ندلب) است، با هدف جمع‌آوری داده‌های علمی دقیق درباره فعالیت‌های خورشیدی و تأثیر آن‌ها بر میدان مغناطیسی زمین طراحی شده است. این داده‌ها برای پشتیبانی از پژوهش‌های جهانی در زمینه فضا، افزایش ایمنی فضانوردان در مأموریت‌ها، و تضمین کارایی و پایداری سامانه‌های ارتباطی و ماهواره‌ای که ستون فقرات زیرساخت دیجیتال جهان هستند، حیاتی تلقی می‌شوند.

تقویت توان داخلی و نوآوری ملی

همزمان با جنبه علمی بین‌المللی، این مأموریت ابعاد ملی مهمی نیز دارد؛ از جمله کمک به بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته فضایی در کشور و افزایش سهم محتوای بومی در صنایع راهبردی. این مأموریت همچنین از تلاش‌ها برای پرورش سرمایه انسانی سعودی در زمینه علوم فضایی حمایت می‌کند؛ از طریق آموزش و توانمندسازی نیروهای ملی برای طراحی، اجرای و بهره‌برداری از سامانه‌های فضایی. در همین زمینه، «سازمان فضایی سعودی» تأکید دارد که این پروژه‌ها صرفاً برای تثبیت جایگاه در نقشه جهانی فضا نیست، بلکه برای تحقق اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ کشور در راستای ساختن اقتصادی دانش‌محور بر پایه نوآوری، فناوری و انتقال دانش نیز طراحی شده‌اند.

 

شراکت راهبردی در لحظه‌ای نمادین

توافق‌نامه در حاشیه سفر رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ به پادشاهی امضا شد؛ لحظه‌ای با بار راهبردی که استحکام روابط دوجانبه و عمق همکاری میان دو کشور در حوزه فناوری و نوآوری را نشان می‌دهد.

در واکنش به این رویداد، مقام‌های دو طرف تأکید کردند که این پروژه افق‌های جدیدی برای همکاری‌های پژوهشی و فناورانه می‌گشاید و نقش پادشاهی را به عنوان نیرویی بلندپرواز در حوزه فضا که بر شراکت‌های علمی پیشرفته تکیه دارد، تقویت می‌کند.

این گام همچنین در چارچوب راهبرد گسترده‌تری است که پادشاهی برای مشارکت در پروژه‌های بزرگ بین‌المللی فضایی دنبال می‌کند؛ با هدف ایفای نقشی واقعی در تولید دانش و گسترش مرزهای کشف علمی. پادشاهی از طریق «سازمان فضایی سعودی» در پی تثبیت جایگاه خود به عنوان یک قدرت نوظهور فضایی است که باور دارد اکتشاف فضا، امتداد طبیعی آرمان‌های توسعه‌ای آن است.


سعودی و چین؛ امضای ۵۷ موافقتنامه بیش از ۳.۷ میلیارد دلاری

سخنرانی مهندس عبد الرحمان الفضلی در نشست مشترک سعودی و چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)
    
سخنرانی مهندس عبد الرحمان الفضلی در نشست مشترک سعودی و چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)     
TT

سعودی و چین؛ امضای ۵۷ موافقتنامه بیش از ۳.۷ میلیارد دلاری

سخنرانی مهندس عبد الرحمان الفضلی در نشست مشترک سعودی و چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)
    
سخنرانی مهندس عبد الرحمان الفضلی در نشست مشترک سعودی و چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)     

نشست مشترک سعودی و چین در حوزه صادرات تولیدات و کشاورزی پایدار با امضای ۵۷ موافقتنامه و یادداشت تفاهم بین ۳۶ نهاد و شرکت سعودی و چینی به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد ریال (۳.۷ میلیارد دلار) برگزار شد که ۲۶ موافقتنامه در بخش صادرات به چین است. این گام بستر ساز شکل گیری یک ائتلاف استراتژیک بی سابقه در بخش های کشاورزی و آب و محیط زیست بین دو کشور است.
مهندس عبد الرحمان الفضلی وزیر محیط زیست و آب و کشاورزی سعودی در راس یک هیئت بلند پایه متشکل از مهندس احمد الفارس رئیس سازمان کل امنیت غذایی سعودی و عبد الرحمان الحربی سفیر سعودی در چین و شماری از کارشناسان حوزه های محیط زیست سعودی در نشست مشترک سعودی چین حضور داشتند. این نشست همچنین شاهد حضور گسترده مسئولان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و غذایی دو کشور بود.
الفضلی در حاشیه سفر رسمی به پکن پایتخت چین از ۱۲ تا ۱۴ مه در سخنرانی افتتاحیه نشست مشترک سعودی و چین خاطر نشان کرد میزان مبادلات تجاری بین دو کشور به بیش از ۱۰۷ میلیارد دلار رسیده که ۱۸ درصد کل تجارت خارجی سعودی است و این امر بازتاب دهنده روابط مستحکم دو کشور و اهمیت مناسبات اقتصادی است.
وزیر محیط زیست و آب و کشاورزی سعودی در بیانیه ای که این وزارتخانه منتشر کرد توضیح داد «رشد تراز تجاری و افزایش صادرات غیر نفتی از جمله اهداف سند ۲۰۳۰ است و بازار چین همواره از بازارهای کلیدی مد نظر سعودی بوده و هست و سعودی برای ایجاد همکاری های استراتژیک در آن تلاش می کند. دامنه اقلام صادراتی سعودی به بازار چین اینک به بیش از ۲۰ محصول غذایی افزایش یافته است».

الفضلی و رئیس سازمان کل گمرک چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)

او خاطر نشان کرد «فرصت ها و تولیدات بیشتری در حوزه های آب و سد و شیلات و دامپروری متمرکز و مرغداری و فرآورده های آن و پرورش ماهی و صنایع تبدیلی و تناوب زراعی و ضایعات و افزایش پوشش گیاهی داریم و امیدوارم که سرمایه گذاران چینی به خصوص سرمایه گذاران بخش های کشاورزی و محیط زیست و آب ضمن سفر به سعودی با فرصت های سرمایه گذاری در کشور آشنا شوند».

الفضلی با اشاره به نقش سفارت سعودی در چین و تلاش های بی وقفه آن برای ایجاد ارتباط و رایزنی موثر با بخش خصوصی گفت سفارت سعودی همه گونه تسهیلات و اطلاعات و داده های مورد نیاز سرمایه گذاران را فراهم کرد و این اقدامات در افزایش سرعت گام های عملی همکاری و شراکت سهیم بودند. او ضمن تاکید بر اهمیت گسترش روابط کشاورزی بین دو کشور از همکاری فعلی ستایش کرده و گفت که امیدوار است شراکت ها در راستای رسیدن به توسعه پایدار و رونق بخش کشاورزی دو کشور گسترش پیدا کنند.

این وزیر سعودی در مراسم ویژه در حاشیه این نشست به تلاش های سعودی برای گسترش کشاورزی هوشمند و افزایش امنیت غذایی از طریق افزایش حضور در بازارهای بین المللی به ویژه چین اشاره کرده و گفت چین از شرکای تجاری کلیدی سعودی است و این نشست فرصت مهم برای گسترش همکاری دو جانبه در بخش های کشاورزی و تجارت با افزایش صادرات تولیدات کشاورزی سعودی و تبادل نظر در مورد چشم اندازهای پایدار این بخش حیاتی در پرتو چالش های اقتصادی و زیست محیطی به شمار می رود.

وانگ هان نماینده شورای ارتقای تجارت بین المللی چین و نماینده اتحادیه اتاق های بازرگانی سعودی در نشست مشترک سعودی و چین در حوزه صادرات تولیدات و کشاورزی پایدار بر تمایل طرفین برای گسترش مبادلات تجاری و سرمایه گذاری و اهمیت ایجاد روابط بلند مدت در راستای تامین منافع بخش خصوصی تاکید کردند. نمایشگاه تولیدات سعودی در بازارهای چین در حاشیه این نشست برگزار شد.

بیانیه وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی سعودی افزود که دو طرف چندین موافقتنامه برای همکاری در طرح های نوین و بی سابقه زیست محیطی و آب و کشاورزی و شیلات و دامپروری امضا کردند مثل موافقتنامه های تبادل دانش در بازیافت آب و ایجاد برنامه های توسعه منابع انسانی و ساخت استخرهای پرورش جلبک و تولید سوخت زیستی و کود و استفاده از فناوری پیشرفته مثل پردازش ابری و بهبود تصفیه آب امضا کردند. چندین موافقتنامه همکاری بین بخش های دولتی و خصوصی دو کشور برای ایجاد یک شهر هوشمند امنیت غذایی در سعودی امضا شد که از کارخانه ها و کارگاه ها و خدمات لجستیک یکپارچه برخوردار خواهد بود. همکاری برای ایجاد شهرک صنایع پایه و تبدیلی در منطقه جازان واقع در جنوب سعودی نیز از دیگر موافقتنامه های امضا شده است که باعث افزایش زنجیره عرضه می شود و چشم اندازهای نوین برای سرمایه گذاری صنعتی در بخش کشاورزی ایجاد می کند.

مراسم امضای موافقتنامه. مهندس عبد الرحمن الفضلی و وزیر محیط زیست و اکولوژی چین (وزارت محیط زیست و آب و کشاورزی)

چندین شرکت خصوصی چینی و سعودی در حوزه محصولات حیوانی موافقتنامه برای اجرای چند طرح ایجاد مرغداری های مدرن و توسعه حوزه گوسفندی و توسعه بازیافت سبز و شیوه های نوین پرورش میگو و کشاورزی عمودی امضا کردند.

افزایش دامنه صادرات تولیدات سعودی به چین مثل خرما و سبزیجات و میوه و آب معدنی مورد استقبال گسترده حاضرین در این نشست قرار گرفت و چند موافقتنامه بین شرکت های خصوصی دو کشور برای صادرات و توزیع این محصولات در بازار چین امضا شد.

این موج بی سابقه از موافقتنامه های نوین نشان دهنده عمق شراکت بین سعودی و چین است و دو طرف بر ایجاد مدل همکاری هوشمند در حوزه های امنیت غذایی و پایداری مواد در راستای تامین منافع دو کشور و رسیدن به اهداف سند ۲۰۳۰ تاکید کردند.