آمادگی کمپین‌های ترامپ و بایدن برای نبردهای حقوقی در سه ایالت 

نگرانی از نپذیرفتن نتایج پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین

آمادگی کمپین‌های ترامپ و بایدن برای نبردهای حقوقی در سه ایالت 
TT

آمادگی کمپین‌های ترامپ و بایدن برای نبردهای حقوقی در سه ایالت 

آمادگی کمپین‌های ترامپ و بایدن برای نبردهای حقوقی در سه ایالت 

دو روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دموکرات‌ها، جمهوری خواهان و گروه‌های حامی حق رأی در حال آماده شدن برای نبردهای حقوقی در ایالت‌های محل رقابت شدید همچون پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین هستند، جایی که شمارش آراء غیرحضوری دیرهنگام می‌تواند موجب نپذیرفتن نتایج شود و اختلافات را به دادگاه‌ها بکشاند.
ستادهای انتخاباتی رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه دونالد ترامپ و رقیب دموکرات وی جو بایدن، دارای کارشناسان حقوقی و وکلا در این سه ایالت هستند که در آن‌ها پرزیدنت ترامپ یک پیروزی قاطع در سال ۲۰۱۶ به دست آورد.
پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین به دلیل قوانین شمارش آرا چالش‌های ویژه ای را ایجاد می‌کنند، زیرا هیچ‌یک از آنها هنوز همچون سایر ایالت‌ها شمارش میلیون‌ها برگ رأی پستی را شروع نکرده‌اند.
 مسئولان انتخابات در این ایالت‌ها می‌گویند ممکن است نتایج را در روز چهارشنبه و بعد از آن اعلام کنند.
کارشناسان حقوقی نگران هستند که عدم اطمینان در مورد پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طولانی شود و منجر به نبردهای حقوقی شود.
علاوه بر این اختلافات در این سه ایالت، بین حاکمان دموکرات و مجامع قانونگذاری که توسط جمهوری خواهان کنترل می‌شود، امکان تقابل برای شمارش آرا را افزایش می‌دهد.
این سه ایالت رکورد تعداد آرا را از طریق پست را شکستند، اما قوانین در پنسیلوانیا و ویسکانسین شمارش آرا را تا روز انتخابات ممنوع کرده‌است.
 در میشیگان، مسئولان انتخابات در مناطق بزرگتر می‌توانند در مدت زمان ۱۰ ساعته در ۲ نوامبر، آرا را بشمارند.
در پنسیلوانیا، تعداد رای‌دهندگانی که از طریق پست رای دادند به بیش از ۳ میلیون نفر رسید و گروه‌های حامی حق رای بر نظرسنجی‌ها نظارت کردند و از ترس درگیری در طی مراحل شمارش، حدود دو هزار داوطلب را در ۱۱ شهرستان داخل ایالت استخدام کردند. در میشیگان، وکلای برجسته دموکرات و جمهوری‌خواه داوطلبانه نظارت بر مراکز رای دهی در سراسر ایالت را که دارای غیرمتمرکزترین سیستم انتخابات هستند، انجام داده‌اند.
 در ویسکانسین، دموکرات‌ها و جمهوری خواهان تیم‌های دادرسی را آماده کرده‌اند.
اخیراً، پس از آنکه دادگاه تجدیدنظر فدرال روز پنجشنبه اعلام کرد که تمدید مهلت رای‌گیری از طریق پست غیرقانونی است، مینه سوتا نیز به عنوان یک میدان بالقوه برای یک نبرد قانونی پس از انتخابات ظهور کرد.
ترامپ روز گذشته به عنوان بخشی از تلاش خود برای دستیابی به یک پیروزی قاطع در ایالت‌های چرخشی و کاهش فاصله بین او و بایدن، پنج تجمع انتخاباتی را با طرفداران خود در پنج ایالت: میشیگان، آیووا، کارولینای شمالی، جورجیا و فلوریدا برگزار کرد.
ترامپ ایلهان عمر نماینده مینه سوتا، که احتمالاً مسئول مهاجرت در دولت بایدن شود را مسخره کرد. وی همچنین هشدار داد که اگر بایدن پیروز شود، چین «ایالات متحده را کنترل خواهد کرد». ترامپ به دستاوردهای خود در از بین بردن سازمان تروریستی «داعش» و کشتن رهبر آن و دستیابی به صلح در خاورمیانه از طریق توافق‌نامه‌های عادی سازی بین اسرائیل و کشورهای عربی افتخار کرد.
در اردوگاه دموکرات‌ها، جو بایدن یک تجمع انتخاباتی با تمرکز بر روی کارگران در پنسیلوانیا و کاملاً هریس نیز در کارولینای شمالی و جورجیا تجمعات انتخاباتی برگزار می‌کنند.



فرستاده ترامپ: واشنگتن هیچ توافقی را به اوکراین «تحمیل» نخواهد کرد

مارک روته، دبیرکل ناتو، با کیث کیلگ، فرستاده ویژه آمریکا، دست می‌دهد؛ بروکسل، ۱۷ فوریه ۲۰۲۵
مارک روته، دبیرکل ناتو، با کیث کیلگ، فرستاده ویژه آمریکا، دست می‌دهد؛ بروکسل، ۱۷ فوریه ۲۰۲۵
TT

فرستاده ترامپ: واشنگتن هیچ توافقی را به اوکراین «تحمیل» نخواهد کرد

مارک روته، دبیرکل ناتو، با کیث کیلگ، فرستاده ویژه آمریکا، دست می‌دهد؛ بروکسل، ۱۷ فوریه ۲۰۲۵
مارک روته، دبیرکل ناتو، با کیث کیلگ، فرستاده ویژه آمریکا، دست می‌دهد؛ بروکسل، ۱۷ فوریه ۲۰۲۵

 

کیث کیلگ، فرستاده ویژه آمریکا در امور اوکراین، روز دوشنبه تأکید کرد که واشنگتن از کی‌یف نخواهد خواست هیچ توافقی را که رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برای پایان دادن به جنگ با روسیه مذاکره می‌کند، بپذیرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کیلگ قرار است روز چهارشنبه وارد اوکراین شود و در جریان یک سفر سه‌روزه با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، دیدار کند.

سفر به کی‌یف، همزمان با مذاکرات آمریکا و روسیه در ریاض

این سفر در حالی انجام می‌شود که یک روز پیش از آن، روز سه‌شنبه، مذاکراتی میان مقامات ارشد آمریکایی و مذاکره‌کنندگان روس در عربستان سعودی برگزار خواهد شد. این مذاکرات اولین دور از گفت‌وگوهای مستقیم دو طرف از زمانی است که ترامپ، در اقدامی غیرمنتظره، موافقت خود را با آغاز تلاش‌ها برای صلح با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، اعلام کرد.

کیلگ در این باره گفت که مقامات آمریکایی در حال انجام تلاش‌های هم‌زمانی برای نزدیک کردن مسکو و کی‌یف به میز مذاکره هستند، در حالی که او شخصاً مسئول تعامل با اوکراین است.

تصمیم نهایی با زلنسکی است

فرستاده ترامپ تأکید کرد که در نهایت، این زلنسکی است که باید تصمیم بگیرد آیا اوکراین هرگونه توافقی را که رئیس‌جمهور آمریکا در آن میانجی‌گری کند، خواهد پذیرفت یا نه.

او پس از دیدار با متحدان آمریکا در مقر ناتو در بروکسل، به خبرنگاران گفت: «تصمیم با اوکراینی‌هاست. این یک تصمیم اوکراینی خواهد بود.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: «زلنسکی رئیس‌جمهور منتخب یک کشور مستقل است. این تصمیم‌ها باید توسط او گرفته شود و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را به یک رئیس‌جمهور منتخب یک کشور مستقل تحمیل کند.»

کیلگ همچنین اظهار داشت که وظیفه او تسهیل دستیابی به توافقی است که تضمین‌های امنیتی محکمی برای حفظ استقلال اوکراین فراهم کند.

نگرانی اروپا از حاشیه‌نشینی در مذاکرات

رهبران اروپایی روز دوشنبه در پاریس گرد هم آمدند تا یک استراتژی مشترک تدوین کنند، زیرا نگران هستند که در این مذاکرات نادیده گرفته شوند.

کیلگ پیش‌تر گفته بود که اروپایی‌ها مستقیماً در مذاکرات حضور نخواهند داشت، اما می‌توانند در این روند مشارکت داشته باشند. او در این خصوص تصریح کرد: «فکر نمی‌کنم منطقی یا عملی باشد که همه طرف‌ها پشت یک میز مذاکره بنشینند.»

تمام گزینه‌ها روی میز است

در همین حال، پیت هیگسیت، وزیر دفاع آمریکا، مطالبات اوکراین برای بازپس‌گیری تمامی اراضی خود و پیوستن به ناتو را غیرواقع‌بینانه توصیف کرد. اما کیلگ تأکید کرد که در مذاکرات «همه گزینه‌ها مطرح خواهد شد».

او همچنین احتمال داد که مذاکرات واشنگتن و مسکو به موضوعات گسترده‌تری درباره امنیت اروپا و جهان نیز بپردازد.

وی افزود: «فکر می‌کنم آنچه در این مذاکرات مطرح خواهد شد، هنوز مشخص نیست. اما اگر بحث به مسائل جهانی کشیده شود، تعجب نخواهم کرد.»

او همچنین به احتمال تلاش‌هایی برای قطع روابط روسیه با ایران، کره شمالی و چین اشاره کرد.

جنگ فرسایشی؛ هیچ طرفی پیروز مطلق نیست

کیلگ بر این باور است که پس از سه سال جنگ، هم روسیه و هم اوکراین آماده پایان دادن به درگیری هستند، زیرا هیچ‌کدام قادر به دستیابی به یک پیروزی قاطع در میدان نبوده‌اند.

او گفت: «در حال حاضر می‌توان احساس کرد که هر دو طرف خواهان پایان دادن به این وضعیت هستند.»

و ادامه داد: «وقتی خوب فکر کنید، این جنگ به هیچ وجه قابل ادامه دادن نیست.»