مودریچ و نیمار در رادار الهلال.. توافق با زاها به‌هم خورد

نقش‌آفرینی باشگاه‌های سعودی در بازار نقل و انتقالات اروپا سوژه رسانه‌های جهانی شد

مودریچ (الشرق الأوسط)
مودریچ (الشرق الأوسط)
TT

مودریچ و نیمار در رادار الهلال.. توافق با زاها به‌هم خورد

مودریچ (الشرق الأوسط)
مودریچ (الشرق الأوسط)

نقش‌آفرینی باشگاه‌های فوتبال سعودی در بازار نقل و انتقالات اروپا در هفته‌های اخیر برای به خدمت‌گرفتن بهترین بازیکنان جهان جهت حضور در فصل جدید رقابت‌های لیگ سعودی سوژه رسانه‌های جهانی شده است‌.
روزنامه گاردین در این باره گزارش داده است که تیم الهلال برای جبران عدم توافق با لیونل مسی، به دنبال جذب لوکا مودریچ هافبک رئال مادرید و تیم ملی کرواسی است.
طبق این گزارش، قراردادی دو ساله به مبلغ ۶۰ میلیون پوند در انتظار امضای بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۱۸ است.
قرار است مودریچ روز سه شنبه برای صحبت درباره آینده فوتبالی خود با رسانه ها گفت و گو کند.
سرمایه گذاری تیم‌های سعودی در بازار نقل و انتقالات سبب شده تا باشگاه‌های سعودی به سمت بازیکنان مطرح حاضر در فوتبال اروپا و دارندگان توپ طلا بروند و پس از جذب کریستیانو رونالدو و کریم بنزما، حالا یک ستاره دیگر از رئال مادرید هدف تابستانی آنهاست.
در حالی‌که قرارداد مودریچ ۳۷ ساله در ژوئن جاری با رئال مادرید به پایان می‌رسد، گزارش‌ها حاکی از این بود که او برای تمدید قرارداد به مدت یک سال با این تیم به توافق رسیده است، با این وجود اکنون بر سر تمدید قرارداد با رئال مادرید دچار تردید شده و در حال بررسی پیشنهاد تیم سعودی برای امضای قرارداد دو ساله است.
از سوی دیگر، الهلال پس از ناکامی در جذب لیونل مسی، هم تیمی او در پاری سن ژرمن یعنی نیمار ۳۱ ساله، را هدف قرار داده است.
رسانه CBS می‌گوید که پاری سن ژرمن آماده دریافت پیشنهادهای جدید برای نیمار است و حدود ۴۵ میلیون یورو (۳۸ میلیون پوند / ۴۸ میلیون دلار) برای نیمار درخواست کند.
، درحالی که پاری سن ژرمن وقتی می‌خواست مهاجم برزیلی را جذب کند، ۲۲۲ میلیون یورو پرداخت کرد و حالا از این بابت پشیمان است.

نيمار (الشرق الأوسط)

باشگاه الهلال روز جمعه هیئتی را به پاریس فرستاد تا با اطرافیان نیمار بر سر یک معامله احتمالی مذاکره کند.
النصر، نایب‌قهرمان این فصل لیگ حرفه‌ای سعودی طی روزهای گذشته با ویلفرد زاها، ستاره خط حمله کریستال پالاس در ارتباط بوده و پیشنهادات مالی بسیار خوبی به ارزش ۳۰ میلیون پوند نیز به این بازیکن ساحل عاجی ارائه کرده است.

ویلفرد زاها(الشرق الأوسط)

باشگاه سعودی قصد داشت خط حمله خود را با حضور زاها در کنار کریستیانو رونالدو تقویت کند؛ اما بر اساس گزارش سی بی اس، زاها پیشنهاد النصر را رد کرده است.

اولویت ویلفرد زاها ادامه فوتبال در لیگ‌های معتبر اروپایی و حضور در لیگ قهرمانان اروپا است.

كرستيانو رونالدو (رويترز)

از سوی دیگر، نشریه بیلد آلمان گزارش داد مقامات ورزشی سعودی شانس خودشان را با تونی کروس برای حضور این بازیکن کهنه‌کار و ۳۳ ساله در لیگ حرفه‌ای فوتبال کشورشان امتحان کرده‌اند، اما هافبک آلمانی رئال مادرید این پیشنهاد را رد کرده است.
علاوه بر این، چند بازیکن بزرگ دیگر از جمله روملو لوکاکو، سرخیو راموس، انگولو کانته و سرخیو بوسکتس مورد توجه باشگاه‌های سعودی قرار دارند و قرار است که راهی لیگ این کشور شوند.



نجلاء النعیمی: داوری فینال اسنوکر قهرمانی آسیا مایه افتخارم است

نجلاء داوری یکی از مسابقات قهرمانی آسیا در ریاض را بر عهده دارد (الشرق الاوسط)
نجلاء داوری یکی از مسابقات قهرمانی آسیا در ریاض را بر عهده دارد (الشرق الاوسط)
TT

نجلاء النعیمی: داوری فینال اسنوکر قهرمانی آسیا مایه افتخارم است

نجلاء داوری یکی از مسابقات قهرمانی آسیا در ریاض را بر عهده دارد (الشرق الاوسط)
نجلاء داوری یکی از مسابقات قهرمانی آسیا در ریاض را بر عهده دارد (الشرق الاوسط)

نجلاء النعیمی داور «بین المللی» اهل سعودی است که نامش در تاریخ بازی اسنوکر ماندگار شد. نجلاء اولین بانوی عرب و خلیجی است که داوری فینال قهرمانی آسیا را بر عهده داشت. این مسابقات جمعه (۵ جولای) در ریاض پایتخت سعودی پایان یافت.

نجلاء النعیمی در گفتگو با «الشرق الاوسط» گفت «این مایه افتخارم است که به عنوان اولین زن عرب و خلیجی داوری مسابقه بین المللی اسنوکر را بر عهده داشتم. این رویداد بین المللی بزرگی بود که به دستاوردهای ورزشی بنده اضافه می شود به ویژه اینکه داور فینال اسنوکر قهرمانی آسیا بودم».

نجلاء افزود «لحظه قشنگی بود و در آن زمان حس افتخار داشتم به اینکه داور مسابقات بانوان اسنوکر بازی هستم که قبلا با آنها در مسابقات بین المللی رقابت کرده بودم اما حالا در مسابقات آسیایی در ریاض به عنوان داور در مسابقات این بانوان نقش دارم و نشان بین المللی داوری را دریافت کردم».
او درباره آغاز فعالیت خود اضافه کرد «بنده بیلیارد و اسنوکر بازی می کردم و جزو اولین بانوانی بودم که ۴ سال پیش به فدراسیون بیلیارد و اسنوکر پیوستم و در چندین مسابقه بین المللی بیلیارد و اسنوکر از جمله جام جهانی و مسابقات آسیایی در قطر ۲۰۲۲-۲-۲۳ حضور داشتم».
نجلاء در ادامه خاطر نشان کرد «بنده در کودکی با پدرم به عنوان سرگرمی بیلیارد بازی می کردم و مسابقات اسنوکر را تماشا می کردم و به آنها علاقه داشتم. به دنبال اسنوکر رفتم و وارد دنیای این بازی شده و عاشق آن شدم».

النعیمی درباره راز موفقیت خود گفت «خانواده ام بزرگ ترین حامی من هستم و نیز به کمک ناصر الشمری رئیس فدراسیون بیلیارد و اسنوکر سعودی که بنده را به عنوان کاندیدای داوری معرفی کرد به این مرحله رسیدم. نجلاء العلیان معاون رئیس بنده را تایید صلاحیت و سپس برای داوری مسابقات معرفی کرد. دوره های آموزشی مبانی داوری را گذراندم و در امتحان موفق بودم و داور شدم».

نجلاء پیشتر به عنوان داور لیگ قهرمانی اسنوکر مردان سعودی حضور داشت اما فینال اسنوکر قهرمانی آسیا اولین مسابقه منطقه ای و بین المللی است که نجلاء در آن اولین داور زن عرب و خلیجی بود.

او درباره مشکلاتی که طی دوران فعالیت حرفه ای داشته گفت «البته که مشکلاتی مثل رفت و آمد و سفر داشتم و اینکه چگونه بین کار و زندگی اجتماعی و فعالیت ورزشی ام تعادل برقرار کنم. همیشه طی مسابقات استرس و نگرانی و تلاش و تمرکز بالا وجود دارد و این یکی از سختی های عمده برای بسیاری از بازیکنان و داوران است».

نجلاء درباره فشارهای روانی به کمیته داوران گفت «مشکلات و فشارهای روحی و روانی زیادی داریم چون بالاخره مسئولیت سنگینی در داوری مسابقات داریم و باید به دقت مسابقه را دنبال کنیم. باید تا آخر مسابقه صبور بود و باید تصمیم درست با توجه به قوانین بازی گرفت».

او در ادامه خاطر نشان کرد «به رغم همه مشکلات و چالش ها اما اسنوکر یک بازی لذت بخش و اوج موفقیت و سرگرمی است که همه سختی ها و خستگی را از بین می برد».

نجلاء همچنین کارنامه درخشانی به عنوان اسنوکر باز دارد و در مسابقات دوستانه مصر به خاطر حضور و بازی جذاب خود لوح قدردانی گرفت و در اولین دوره مسابقات اسنوکر سعودی در ۲۰۲۲ مدال برنز دریافت کرد.
نجلاء به عنوان بازیکن تیم ملی اسنوکر بانوان سعودی در مسابقات قهرمانی آسیا در قطر شرکت کرد و این تیم اولین تیم اسنوکر از سعودی و کشورهای عربی بود که در مسابقات قهرمانی شرکت کرد.

النعیمی درباره حضور زنان اسنوکر باز گفت «زنان در سطح مسابقات محلی باشگاهی بیلیارد حضور چشمگیری دارند اما اسنوکر دشوار است و زنان اسنوکر باز فراوانی نداریم. اینکه حالا بیش از ۲۰۰ بازیکن زن بیلیارد در سعودی داریم و این مایه خوشحالی است».

این داور زن سعودی اظهار کرد «استقبال زنان سعودی از بیلیارد و اسنوکر به خصوص در فدراسیون بیلیارد و اسنوکر در ریاض و دمام چشمگیر است و زنان می توانند به راحتی به دوره های آموزشی در سعودی دسترسی پیدا کنند».