دو توافقنامه همکاری برای توسعه فرودگاه بین المللی العلا

با شرکت التنفیذی و شرکت هوانوردی سعودی


 
فرودگاه بین المللی العلا (الشرق الاوسط)
  فرودگاه بین المللی العلا (الشرق الاوسط)
TT

دو توافقنامه همکاری برای توسعه فرودگاه بین المللی العلا


 
فرودگاه بین المللی العلا (الشرق الاوسط)
  فرودگاه بین المللی العلا (الشرق الاوسط)

کمیسیون سلطنتی استان العلا دو تفاهم نامه همکاری با شرکت التنفیذی و شرکت خدمات هوانوردی سعودی به منظور راه اندازی تجارب بی نظیر در حوزه اجرایی و سالن پرواز فرودگاه بین المللی العلا امضا کرد که در راستای اجرای برنامه های استراتژی توسعه بین المللی العلا و افزایش گنجایش ۳۳.۸ درصدی مسافری این فرودگاه تا ۲۰۳۰ است. هدف راهبردی این است که تعداد مسافران فرودگاه به ۲.۶ میلیون نفر تا ۲۰۳۰ برسد.
این دو تفاهم نامه همکاری در حاشیه «کنفرانس آینده صنعت هوانوردی» امضا شدند. کنفرانس مذکور زیر نظر ملک سلمان بن عبد العزیز خادم حرمین شریفین در شهر ریاض برگزار می شود. طبق این توافق اداره و اپراتوری سالن فرودگاه با توجه به استانداردهای به روز دنیا به شرکت التنفیذی واگذار می شود تا با ارایه خدمات لوکس به مقامات بلندپایه و بقیه مهمانان فرودگاه هدف رشد و افزایش میزان گردشگری و رونق اقتصاد هوانوردی محقق گردد.
شرکت خدمات هوانوردی سعودی طبق توافقنامه تکنولوژی های به روز هوانوردی برای سفر و تردد راحت در فرودگاه و تمام امکانات ایمنی را از طریق ابزارهای پیشرفته فناوری در بخش هوانوردی ارایه می کند و هدف اصلی تسهیل روند سفر است.
مهندس معتز کردی رئیس بخش عملیات استان در کمیسیون سلطنتی استان العلا اظهار کرد «این دو تفاهم نامه بخشی از استراتژی جامع تر برای ارایه الگوی سفر دلپذیر و بی همتا برای مسافران و گردشگران از بدو ورود به العلا تا ترک این منطقه به شمار می رود. تعداد گردشگران استان العلا در حال افزایش است و برداشت اولیه از العلا به عنوان موزه بزرگ طبیعی در دنیا قابل توجه است و این کمیسیون به دنبال افزایش همکاری و ائتلاف با نهادهای ملی حمل و نقل در راستای اجرای اهداف سند چشم انداز ۲۰۳۰ سعودی می باشد. این توافقنامه ها از جمله برنامه های توسعه فرودگاه بین المللی العلا هستند. هدف کمیسیون رسیدن به میزان رضایت حداکثری از خدمات فرودگاه و افزایش کانال های ارتباطی بین العلا و خارج به منظور جذب ایرلاین ها و گردشگران کشورهای دنیا و رونق اقتصاد و خدمات هوانوردی است».
فرودگاه العلا در مارس ۲۰۲۱ در فهرست فرودگاه های برتر دنیا قرار گرفت. چندین طرح توسعه توسط کمیسیون سلطنتی استان العلا برای همگامی با رشد مورد انتظار تعداد مسافران و ایرلاین ها در منطقه و افزایش گنجایش آن از صد هزار به ۴۰۰ هزار مسافر در سال اجرا شده است. این فرودگاه دو میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع است و گنجایش ۱۵ هواپیما به صورت همزمان دارد.



وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
TT

وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)

وزارت دفاع سعودی و وزارت دفاع سعودی سه شنبه (۲۹ اکتبر) در مادرید موافقتنامه اجرایی برای ساخت ۳ کشتی رزمی چند منظوره «کوروت آوانته ۲۲۰۰» و همکاری در بخش آموزش و تبادل تجربیات و حمایت فنی و لجستیکی از نیروهای دریایی سلطنتی سعودی امضا کردند. این موافقتنامه بخشی از قرارداد توسعه «طرح سروات» است که مرحله اول آن با ساخت و تحویل دادن ۵ کشتی رزمی به پایان رسید.

این موافقتنامه به منظور گسترش همکاری مشترک بین وزارت دفاع سعودی و اسپانیا برای توسعه «طرح سروات» نیروهای دریایی سلطنتی سعودی و ساخت و وارد کردن ۳ کشتی رزمی «کوروت آوانته ۲۲۰۰» امضا شد.
موافقتنامه یاد شده در توان افزایی و افزایش آمادگی نیروهای دریایی برای دفاع از سعودی و حفاظت از منافع حیاتی و استراتژیک و گسترش امنیت دریایی در منطقه و اجرای اهداف استراتژیک دفاع ملی در سند چشم انداز ۲۰۳۰ سهیم خواهد بود.

سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز (واس)

طبق این موافقتنامه نیروی دریایی اسپانیا حمایت فنی برای ساخت ۳ کشتی رزمی به سعودی می دهد و اقدامات پیگیری و معاینات لازم و ارزیابی سیستم ها را به عهده می گیرد. نیروی دریایی اسپانیا همچنین آموزش های تئوری و عملی به تیم کشتی های «آوانته ۲۲۰۰» در سعودی می دهد و آموزش های عملی و تاکتیکی در مرحله دریانوردی بعد از تحویل کشتی ها را به نیروهای دریایی سلطنتی سعودی ارایه خواهد داد.

موافقتنامه اجرایی توسط سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز امضا شد.

این سه کشتی رزمی از نظر ویژگی های فنی و رزمی به پنج کشتی «طرح سروات» که در مرحله اول طرح تحویل گرفته شدند شباهت دارند کما اینکه سه کشتی رزمی جدید با برخورداری از سیستم های رزمی و مهندسی به روز دنیا از توان مقابله با تهدیدهای هوایی و دریایی و زیردریایی برخوردارند