روسای گروه بانک توسعه اسلامی (IDB)، متشکل از ۵۷ کشور جهان، پیامدهای بحران غذایی که حدود ۳۰۰ میلیون نفر به ویژه خانوادههای کم درآمد با آن مواجه هستند، را بررسی کردند.
آنها در کنفرانس دیروز خود در شرم الشیخ، از این بانک خواستند تا برای غلبه بر این بحران ابتکاری به خرج دهد.
محمد الجاسر، رئیس گروه بانک توسعه اسلامی (از نهادهای تخصصی سازمان کنفرانس اسلامی) در نشست خبری اختتامیه گفت: «بانک فوراً با هماهنگی کشورهای عضو، مؤسسات چندجانبه عربی و بینالمللی و سایر بانکهای توسعه، یک برنامه اقدام کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای رسیدگی به چالشهای فوری امنیت غذایی در کشورهای عضو ایجاد خواهد کرد».
وی افزود: «در سال ۲۰۲۱ ارزش تأمین مالی ارائه شده توسط بانک در حوزه زیرساختها در مجموع بالغ بر ۱٫۲ میلیارد دلار بودهاست که شامل بخشهای انرژی، حمل و نقل، آب و فاضلاب بودهاست.. با هدف پرداختن به فقر و ایجاد تابآوری، بانک مبلغ ۲۹۲ میلیون دلار را در سال ۲۰۲۱ برای تأمین مالی بخش کشاورزی در کشورهای عضو تصویب کرد که بهویژه کشورهای آفریقایی از آن بهرهمند شدهاند».
روسای بانک بر روی ۳ اولویت اصلی برای رویارویی با چالشهای جهانی به توافق رسیدند که عبارتند از: «ترویج بهبود، کاهش فقر در عین ایجاد تاب آوری، و تشویق رشد اقتصادی سازگار با محیط زیست».
این موارد نشان دهنده ویژگیهای استراتژی بانک برای دوره ۲۰۲۳–۲۰۲۵ با تمرکز بر «زیرساخت سبز و پایدار مقاوم» و «توسعه همهجانبه سرمایه انسانی» است.
الجاسر گفت که «در زمینه پرداختن به فقر و ایجاد تاب آوری و با توجه به اینکه بسیاری از کشورهای عضو از کسری زیادی در زیرساختها رنج میبرند، تأمین مالی این بخش همچنان بخش عمده ای از اعتبارات بانک برای پروژهها را تشکیل میدهد».
«بانک اسلامی» استراتژی «رشد سبز» را تصویب کرد
یک برنامه اقدام فوری برای رسیدگی به چالشهای امنیت غذایی
«بانک اسلامی» استراتژی «رشد سبز» را تصویب کرد
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة