بسیاری از بیمارستانهای بیروت روز گذشته به دلیل خسارات ناشی از انفجار، ندای استغاثه و کمک سردادند، برخی از آنها نیز در نتیجه پذیرش صدها نفر از زخمیها به اورژانسهایی که با بیماران کرونایی پر شده بودند، مجبور به تخلیه شدند.
سلیمان هارون رئیس اتحادیه بیمارستانهای لبنان در این باره از بیمارستانها خواست که بیمارانی را که از بیمارستان «الروم» در حال انتقال هستند، پذیرش کنند، زیرا این بیمارستان به دلیل انفجار به شدت آسیب دیدهاست.
دکتر عید عازار یکی از پزشکان اوضاع در «الروم» را «فاجعه بار» توصیف و اظهار کرد که به دلیل وجود قربانیان در بیمارستان، بیماران را تخلیه کردیم.
همچون «الروم»، بیمارستان «الوردیه» به دلیل انفجار و خسارات زیاد، کارایی خود را از دست دادهاست و این امر مستلزم تخلیه آن همزمان با انتشار خبرهایی دربارهٔ فوت یک پرستار در آن شد.
تعدادی از زخمیها به دلیل پرشدن ظرفیت بیمارستان اوتیل دیو در الاشرفیه، در مقابل ورودی اورژانس این بیمارستان رها شدند.
مدیران بیمارستان پس از آنکه تعداد مجروحان پذیرش شده در ساعات اولیه عصر به ۵۰۰ نفر رسید، درخواستهای پیاپی برای متوقف کردن انتقال مصدومان به آن مطرح کردند.
پرسنل پرستاری بیمارستان تلاش کردند تا خانوادههای مجروحان را ترغیب کنند که از اقدامات لازم برای محافظت در برابر کرونا پیروی کنند، اما فایده ای نداشت.
فراخوانهایی برای اهدای خون منتشر شد و بسیاری از احزاب از هواداران خود خواستند که برای ارائه هرگونه کمکهای لازم به مراکز و بیمارستانها بروند.
مدیر بیمارستان رزق در این باره میگوید: به دلیل انفجار بندر بیروت بیش از ۴۰۰ مجروح وارد بیمارستان شدند و کادر پزشکی برای رسیدگی به مجروحان کافی نیست.
یکی از شهروندان در جلوی بیمارستان اوتیل دیو به الشرق الاوسط میگوید که وی در جستجوی پسر ۲۳ ساله اش است، در حالی که در کنار او دختر ۲۰ ساله ای پس از دریافت خبر بستری پدرش در بیمارستان رزق گریه میکرد.
بیمارستانهای جبل لبنان برای پذیرش مجروحانی که از بیروت منتقل شده بودند، بسیج شدند.
بیمارستان دانشگاه دولتی بعبدا اعلام کرد که پزشکان، پرستاران، تکنسینها و کادر اداری و فنی خود را افزایش میدهد و کلیه خدمات و مراقبتهای لازم پزشکی را برای همه کسانی که به آن مراجعه میکنند، ارائه میدهد.
این بیمارستان در بیانیه ای اظهار کرد: تاکنون دهها مصدوم به بخش اورژانس مراجعه کردهاند و هنوز هم ظرفیت لازم برای مراجعان جدید را داراست.
از سوی دیگر، بیمارستان رفیق الحریری که در خط مقدم مقابله با «کرونا» قرار دارد، اعلام کرد که ۶۶ مجروح را پذیرش کردهاست و مجروحان بیشتری در راه هستند.
دکتر فراس ابیض رئیس این بیمارستان گفت: برخی از مصدومان در وضعیت وخیم قرار دارند و برخی دیگر دارای وضعیت پایداری هستند.
ندای استغاثه بیمارستانهای کرونایی در بیروت.. صدها زخمی در ورودیها رها شدند

ندای استغاثه بیمارستانهای کرونایی در بیروت.. صدها زخمی در ورودیها رها شدند

لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة