معرفی تجربه های نوین آرامکو سعودی در عرضه ذخایر هیدروکربن 


سخنرانی مهندس محمد الشمری در کنفرانس
سخنرانی مهندس محمد الشمری در کنفرانس
TT

معرفی تجربه های نوین آرامکو سعودی در عرضه ذخایر هیدروکربن 


سخنرانی مهندس محمد الشمری در کنفرانس
سخنرانی مهندس محمد الشمری در کنفرانس

سومین کنفرانس زنجیره های تامین و خدمات لجستیکی یکشنبه (۱۶ اکتبر) در ریاض آغاز به کار کرد. مقامات آرامکو سعودی در این کنفرانس به همراه دیگر شرکت کنندگان درباره توانمند سازی و استحکام روابط بین بخش های دولتی و خصوصی تبادل نظر کردند. مقام های آرامکو به معرفی دستاوردهای خود شامل فناوری های نوین و راهکارهای ابتکاری به عنوان عوامل توانمندسازی توسعه پرداختند و توضیح دادند که این دستاوردها چه نتایجی بر بخش های اقتصادی و اجتماعی سعودی و بقیه کشورها داشتند.
مهندس محمد الشمری معاون تدارکات و مدیریت زنجیره خرید و تامین در آرامکو سعودی در این کنفرانس گفت «سعودی دستخوش موجی از تحولات بزرگ سراسری در مسیر توسعه پایدار و تنوع اقتصادی و اشتغال زایی برای منابع انسانی بومی در قالب برنامه های سند چشم انداز ۲۰۳۰ است. این سند مسیر حرکت به سمت آینده درخشان است».
او توضیح داد «زنجیره های تامین و خدمات لجستیکی مثل شاهرگ توسعه و تحولات بنیادین در سعودی هستند». 
مهندس الشمری خاطر نشان کرد «برنامه تقویت زنجیره ارزش افزوده بخش صادراتی در سعودی موسوم به اکتفاء در راستای پایه گذاری یک بستر صنعتی متنوع در داخل کشور با توان رقابت پذیری در سطح بین المللی تلاش می کند تا با تشویق بستر سازی برای زنجیره ارزش تولیدات محلی و افزایش رشد اقتصادی بلند مدت و تنوع اقتصادی و احداث زنجیره تامین با کیفیت بالا منجر به توسعه حوزه انرژی متنوع و رقابت پذیر در سطح داخلی و خارجی گردد».
مهندس الشمری یاد آور کرد «فناوری های پیشرفته همچون هوش مصنوعی و ربات ها باعث ساده سازی عملیات داد و ستد و بهبود انعطاف پذیری زنجیره تامین شده اند. سیستم های مدیریت ریسک سفارش ها و واردات آرامکو بر کاهش هزینه خرید و موجودی ها و تحویل به موقع تمرکز می کنند».
آرامکو در فوریه ۲۰۱۹ برج مراقبت یا برج کنترل زنجیره تامین راه اندازی کرد. برج مراقبت آرامکو نقش اصلی در این حوزه ایفا می کند و زیر نظر جمعی از منابع انسانی کارآمد و نیز فناوری های پیشرفته است. نظارت بر روند زنجیره تامین و پیگیری این مسیر از آغاز یعنی از واردکننده تا پایان یعنی مصرف کننده از وظایف برق مراقبت زنجیره تامین است.
برج مراقبت زنجیره تامین آرامکو برای افزایش پیگیری الکترونیک و افزایش کارآمدی مدیریت زنجیره تامین و مدیریت موثر موجودی برای همگامی با بسترهای پرنوسان و ناآرام می کوشد.



وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
TT

وزارت‌های دفاع سعودی و اسپانیا توافقی برای ساخت سه کشتی جنگی امضا کردند


گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)
گوشه ای از مراسم امضای موافقتنامه بین سعودی و اسپانیا (واس)

وزارت دفاع سعودی و وزارت دفاع سعودی سه شنبه (۲۹ اکتبر) در مادرید موافقتنامه اجرایی برای ساخت ۳ کشتی رزمی چند منظوره «کوروت آوانته ۲۲۰۰» و همکاری در بخش آموزش و تبادل تجربیات و حمایت فنی و لجستیکی از نیروهای دریایی سلطنتی سعودی امضا کردند. این موافقتنامه بخشی از قرارداد توسعه «طرح سروات» است که مرحله اول آن با ساخت و تحویل دادن ۵ کشتی رزمی به پایان رسید.

این موافقتنامه به منظور گسترش همکاری مشترک بین وزارت دفاع سعودی و اسپانیا برای توسعه «طرح سروات» نیروهای دریایی سلطنتی سعودی و ساخت و وارد کردن ۳ کشتی رزمی «کوروت آوانته ۲۲۰۰» امضا شد.
موافقتنامه یاد شده در توان افزایی و افزایش آمادگی نیروهای دریایی برای دفاع از سعودی و حفاظت از منافع حیاتی و استراتژیک و گسترش امنیت دریایی در منطقه و اجرای اهداف استراتژیک دفاع ملی در سند چشم انداز ۲۰۳۰ سهیم خواهد بود.

سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز (واس)

طبق این موافقتنامه نیروی دریایی اسپانیا حمایت فنی برای ساخت ۳ کشتی رزمی به سعودی می دهد و اقدامات پیگیری و معاینات لازم و ارزیابی سیستم ها را به عهده می گیرد. نیروی دریایی اسپانیا همچنین آموزش های تئوری و عملی به تیم کشتی های «آوانته ۲۲۰۰» در سعودی می دهد و آموزش های عملی و تاکتیکی در مرحله دریانوردی بعد از تحویل کشتی ها را به نیروهای دریایی سلطنتی سعودی ارایه خواهد داد.

موافقتنامه اجرایی توسط سپهبد محمد الغریبی فرمانده نیروی دریایی سعودی و فرمانده نیروی دریایی اسپانیا سپهبد آنتونیو سانچز امضا شد.

این سه کشتی رزمی از نظر ویژگی های فنی و رزمی به پنج کشتی «طرح سروات» که در مرحله اول طرح تحویل گرفته شدند شباهت دارند کما اینکه سه کشتی رزمی جدید با برخورداری از سیستم های رزمی و مهندسی به روز دنیا از توان مقابله با تهدیدهای هوایی و دریایی و زیردریایی برخوردارند