«کنفرانس فلسفه ریاض» که توسط سازمان ادبیات و نشر و ترجمه برگزار می شود در کتابخانه ملی ملک فهد در ریاض چهارشنبه (۸ دسامبر) آغاز به کار کرد.
دکتر محمد حسن علوان مدیر اجرایی سازمان ادبیات و نشر و ترجمه در افتتاحیه این کنفرانس سه روزه گفت «سعودی پرشتاب ترین کشور جهان در عرصه تحول و جنبش نوزایی است که در بخش فلسفه و اندیشه و فرهنگ تاثیر بسزایی خواهد داشت. همین تحولات جاری در سعودی باعث تحرک و پویایی گفتگوهای فلسفی به ویژه درباره موضوع اصلی کنفرانس یعنی غیر منتظره ها می شود».
نشست مزبور با حضور اندیشمندان و نهادهای بین المللی و منطقه ای معتبر به منظور بحث و گفتگو در مورد مسایل فلسفی معاصر تحت عنوان «غیر منتظره ها» و تعمیق نقش و حضور فلسفه در جوامع بومی برگزار می شود.
جلسه اول اولین کنفرانس فلسفه در سعودی درباره فلسفه در اسلام با حضور اندیشمندان با دیدگاه های مختلف جریان های سنتی عربی و اسلامی تشکیل شد. عبد الله الغذامی و سلیمان الناصر و ابراهیم خان از دانشگاه تورنتو مهمانان جلسه بودند.
چهره های شناخته شده و طیفی از فلاسفه در دانشگاه های مطرح جهان از جمله دانشگاه های بریتوریا و هاروارد و تورین و دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی لندن و دانشگاه قاهره و دانشگاه ملک سعود و غیره از جمله سخنرانان و مهمانان کنفرانس هستند.
میزگردهای تعاملی و کارگاه های بحث و گفتگو در مورد مسایل روز با تمرکز بر نقش فلسفه در درک دنیای امروزی از برنامه های «کنفرانس فلسفه ریاض» است.
آغاز به کار اولین کنفرانس بین المللی فلسفه ریاض
علوان: «غیر منتظره ها» محور اصلی گفتگو.. سعودی صحنه جنبش نوزایی

«فلسفه در اسلام: دیدگاه های سنتی ما
آغاز به کار اولین کنفرانس بین المللی فلسفه ریاض

«فلسفه در اسلام: دیدگاه های سنتی ما
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة